Βασιλική Μιλλούση: Η ανάρτηση της που έκανε κάθε μαμά να ταυτιστεί

Η φωτογραφία με την μεγάλη της κόρη και το σχόλιό της.

Βασιλική Μιλλούση: Η ανάρτηση της που έκανε κάθε μαμά να ταυτιστεί

Τρέχει και δε φτάνει η Βασιλική Μιλλούση με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι. Οι κόρες της, Σοφία και Λένια, είναι 1,5 ετών και εννέα μηνών αντίστοιχα και όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η καθημερινότητα με παιδιά αυτής της ηλικίας έχει τις δικές της δυσκολίες και τρεξίματα.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Ολυμπιονίκης δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα με τις κόρες της, από τις βόλτες τους, τα παιχνίδια τους, τις αγκαλιές τους, αλλά και σκέψεις που κάνει η ίδια ως μαμά με τις οποίες πολλές φορές ταυτιζόμαστε.

Μία αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και χθες. Η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά, μπροστά από τον νεροχύτη, την μεγάλη της κόρη, Σοφία. (που παρεμπιπτόντως σήμερα έχει και την ονομαστική της γιορτή)

"Oh hello! Το παθαίνετε κι εσείς αυτό που τα μαζεύεις όλα και το επόμενο λεπτό... χαμός;" ρωτάει τους διαδικτυακούς της φίλους και πολλές μαμάδες έσπευσαν να απαντήσουν με χιούμορ.

"Το επόμενο δευτερόλεπτο θες να πεις", "Ναι, αλλά εγώ δε χαμογελάω!", "Χαμός, 3χρονο και 2χρονο φαντάσου" ήταν μόνο μερικές από τις απαντήσεις που έλαβε και φυσικά κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί της.

millousi kori neroxutis

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η καθημερινότητα με τις κόρες τους

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Και οι δύο δημοσιεύουν αρκετά συχνά φωτογραφίες με όσα κάνουν μέσα στη μέρα με τις κόρες τους.

Το καθημερινό τους πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, βόλτες στις κούνιες, παιχνίδια, και πολλές αγκαλιές. Η Βασιλική Μιλλούση κάνει αρκετά συχνά γυμναστική στο σπίτι παρέα μαζί τους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα δύο κορίτσια συνοδεύουν τον μπαμπά τους και στον χώρο όπου κάνει προπόνηση.

petrounias kori pisina 2 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με τις κόρες του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved