Ετεοκλής Παύλου: Νέα φώτο από το γάμο του με την μητέρα και τον αδελφό του

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε από τον γάμο του ο Ετεοκλής Παύλου.

Ετεοκλής Παύλου: Νέα φώτο από το γάμο του με την μητέρα και τον αδελφό του

O γάμος της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στις 4 Σεπτεμβρίου ήταν όπως τον είχαν ονειρευτεί.

Σε ένα χώρο παραμυθένιο, παρουσία των αγαπημένων τους συγγενών και φίλων, τελέστηκε το μυστήριο του γάμου και της βάφτισης της κόρης τους, Μελίτας.

Η Ελένη Χατζίδου, δεν θα μπορούσε αυτή την τόση σημαντική στιγμή της ζωής της να μην τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δημοσίευσε λοιπόν πολλές φωτογραφίες τόσο από την τελετή όσο και από το πάρτι που ακολούθησε.


https://www.instagram.com/p/CTfczSYN9rj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την πλευρά του, ο Ετεοκλής Παύλου ήταν πιο φειδωλός και περιορίστηκε σε πολύ λιγότερες αναρτήσεις.

Χθες όμως, δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία με τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα γράφοντας χαρακτηριστικά:


https://www.instagram.com/p/CT5bzpZI4lx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Όλα ξεκίνησαν από την Κ.Δήμητρα την Μανούλα μου,το φόρεμα της σε απόχρωση του μπλε γεγονός καθόλου τυχαίο αφου ανέκαθεν μου θύμιζε τη θάλασσα…Μαγευτική,γαλήνια,ήρεμη,υπομονετική και δυνατη,ικανή να σπασει ακόμα και την πέτρα όσο χρόνο και αν χρειαστει.Ακόμα και ο πιο μεγάλος άντρας θα γονάτιζε μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής της.

Διπλα απο την νύφη ο Αδερφός μου ο Θανάσης…ακούραστος και άγρυπνος φρουρός και προστάτης της οικογένειας,έτοιμος να δώσει τα πάντα για εμάς και να βρεθεί αντιμέτωπος με οτιδηποτε για να είμαστε εμείς καλα.

Η εκθαμβωτική ομορφιά της νύφης είναι βέβαιη και ο δυναμισμός της διακρίνεται απο την στάση του σώματος της…μια ολοκληρωμένη γυναικα με πίστη και αρχες που δεν μπορουν να αλλοιωθούν οποίο και αν είναι το τίμημα.

Ο γαμπρός κρατάει στα χέρια του τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του και νιωθει ευγνώμων γιατί ο θεός ήταν γεναιοδωρος μαζί του.Όσο για την μικρη Μελιτα-Δήμητρα έτοιμη να πάρει την ζωή στα χέρια της… σαν να γνωρίζει πως ότι και αν συμβεί εμείς θα είμαστε εκει…ο καθένας με τις δυνάμεις του να την στηρίξει…γιατί τα παιδια μας είναι η δυνατότητα που έχει ο καθένας μας για να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο…είναι το δικό μας λιθαράκι στην εξέλιξη της ανθρωπότητας και αυτό είναι το μονοδικο που μετράει… μεγαλώνοντας σωστά τα παιδια μας το μέλλον μας διαγράφεται λαμπρό…

4/9/2021»

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες υπέροχες φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved