Δαλιάνη-Παπαγιάννης: Ο γιος τους έγινε 4 - Απίθανες φώτο από το πάρτι του

Από τα πιο εντυπωσιακά γενέθλια που έχει κάνει ο μικρός Νικήτας.

Δαλιάνη-Παπαγιάννης: Ο γιος τους έγινε 4 - Απίθανες φώτο από το πάρτι του

Ο Νικήτας ήθελε πάρτι με τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα και οι γονείς του χατίρι δεν του χάλασαν. Τα πάντα είχε το πάρτι που διοργάνωσαν για εκείνον. Σούπερ ήρωες, απίθανη τούρτα, υπέροχη διακόσμηση, face painting, λίγους φίλους και φυσικά την οικογένειά τους.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο μικρός ξετρελάθηκε με όλα όσα είχαν ετοιμάσει οι δικοί του για εκείνον και όχι άδικα.

Μπαλόνια, cupcakes, αράχνες και φυσικά η εντυπωσιακή του τούρτα, ήταν μόνο από τα λίγα που δημοσίευσε η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

daliani gios nikitas genethlia 4 9

Ο μικρός Νικήτας γιόρτασε τα 4α γενέθλιά του και αυτό ήταν ομολογουμένως από τα πιο όμορφα πάρτι που του διοργάνωσαν οι γονείς του. Αυτός που τράβηξε όλα τα βλέμματα εκτός φυσικά από τον μικρό που είχε την τιμητική του; Ήταν ο Spiderman που παρευρέθηκε μαζί με μερικούς ακόμη σούπερ ήρωες στο πάρτι του Νικήτα.

Από το πλευρό του δεν έλειπε η μεγάλη του αδερφή και φυσικά οι γονείς του, που ήταν δίπλα του όλο το βράδυ. Μαζί χόρεψαν, διασκέδασαν, έσβησαν τα κεράκια της τούρτα, φωτογραφήθηκαν και έκαναν απίθανα face paintings.

Δείτε τις απίθανες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί και πάρτε ιδέες για να διοργανώσετε και εσείς το δικό σας πάρτι με θέμα τον Spiderman.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved