Κέλλυ Κελεκίδου: Δείτε πώς φωτογράφισε την 7χρονη Ελπινίκη

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια ακόμα όμορφη φωτογραφία της κόρης της.

Κέλλυ Κελεκίδου: Δείτε πώς φωτογράφισε την 7χρονη Ελπινίκη

Η Κέλλυ Κελεκίδου το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες των δύο παιδιών της.Συνήθως προτιμά τα insta stories στα οποία τις πιο πολλές φορές πρωταγωνιστεί η κόρη της, Ελπινίκη.

Όπως για παράδειγμα αυτό που ανέβασε στην αρχή της εβδομάδας με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Φωτογράφισε λοιπόν την 7χρονη κόρη της καθώς αναχωρούσε για το σχολείο. Ήταν ντυμένη casuαl με τα μαλλιά της κάτω και όχι πιασμένη και τη μαμά της να της εύχεται « Καλή σχολική χρονιά !!!».

kelekidou kori

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει αδυναμία και στα δυο της παιδιά. Ο γιος της Ραφαήλ είναι μεγαλύτερος και τον περασμένο μήνα είχε γενέθλια. Είχε δημοσιεύσει μάλιστα φωτογραφίες του, χωρίς φυσικά να φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με την εξής ευχή:

«31-08-2009
Θυμάμαι όλα εκείνα τα συναισθήματα ….Το πιο μεγάλο θαύμα εξελισσόταν μέσα στο ίδιο μου το σώμα! Ενα θαυμαστό ταξίδι μολις ξεκινούσε !Θα έφερνα στο κόσμο το πρώτο μου παιδί !Εσένα Ραφαηλ μου!!! Χρονια πολλά και ευτυχισμένα ♥️!Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη ζωή! Να είναι μεγάλα τα όνειρα σου κι οι στεναχώριες σου μικρές. Εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να κουβαλήσεις πιο πολλά απ όσα αντέχει η καρδιά σου.Κι όσο θα είσαι εκεί έξω θέλω να ξέρεις πως η οικογένεια σου σ αγαπάει πολύ! Θα έχω τα δυο μου χέρια πάντα απλωμένα για να σε καλωσορίσουν.Το ξέρω πως μεγάλωσες όμως για μένα θα ´σαι πάντα το μωρό μου ο Ραφαήλ μου κι εγώ θα ´μαι η Μαμα σου! Σ αγαπώ ζωή μου!»


https://www.instagram.com/p/CTPFffMMG-1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γενικά οι αναρτήσεις που έχει κάνει με την οικογένειά της η γνωστή τραγουδίστρια είναι λιγοστές και ορισμένες από αυτές μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved