Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της ενθουσιάστηκε με αυτή την παιδική σειρά

Είναι διαχρονική και αγαπημένη πολλών παιδιών.

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της ενθουσιάστηκε με αυτή την παιδική σειρά

Η κόρη της Νικολέττας Ράλλη ξεκίνησε δειλά δειλά να παρακολουθεί τα πρώτα κινούμενα σχέδια.

Η γνωστή παρουσιάστρια, όπως προσέχει τη διατροφή της μικρής Σοφίας, έτσι φροντίζει για το τι θα δει καθώς είναι μόλις ενός έτους. Επέλεξε λοιπόν μια κλασική σειρά κινουμένων σχεδίων, από τις πιο αγαπημένες, τη Μάγια τη Μέλισσα.

Όπως μπορείτε να δείτε στην ανάρτηση που έκανε η Νικολέττα Ράλλη, η Σοφία ενθουσιάστηκε.

nikoletta rali

Μάγια, η πιο αγαπημένη μέλισσα των παιδικών μας χρόνων!

Η «Μάγια η μέλισσα» κατέκτησε με τις περιπέτειές της τη μικρή οθόνη και προβλήθηκε σε αμέτρητους τηλεοπτικούς σταθμούς ανά τον κόσμο, για να φτάσει μέχρι και σήμερα να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς παιδικούς χαρακτήρες μικρών και μεγάλων.

Πρόκειται για παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων ιαπωνικής παραγωγής 1975 έως 1980. Η σειρά είναι βασισμένη στο παιδικό βιβλίο, «Οι περιπέτειες της Μάγια της Μέλισσας», του Γερμανού συγγραφέα Βάλντεμαρ Μπόνσελς. Το βιβλίο δημοσιεύτηκε το 1912, έγινε παγκόσμιο best seller και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες.Η σειρά προβλήθηκε και στην Ελλάδα στην ΕΡΤ από 1979 έως 1982, στο Alter από 2001 έως 2006, στο Star το 2012 και ξανά από την ΕΡΤ από το 2015, αλλά με διαφορετικές φιγούρες.

Οι ιστορίες περιστρέφονται γύρω από μια μικρή μέλισσα που ονομάζεται Μάγια, τους φίλους της Βίλλυ και Φλιπ και τη δασκάλα της την κυρία Κασσάνδρα. Η σειρά αφηγείται την εξέλιξη της Μάγιας μια νεαρή μελισσούλα σε ένα υπεύθυνο ενήλικο μέλος της κοινωνίας των μελισσών.

Η Νικολέττα Ράλλη, μοιράζεται με τους followers της αρκετές στιγμές με την κόρη της η οποία είναι τρισχαριτωμένη. Δείτε τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί.

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved