Σίσσυ Χρηστίδου:Εφηβεία είναι θα περάσει - Η ξεκαρδιστική φώτο των γιων της

Πάει ο καιρός που τα παιδιά της ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί της, τώρα τα πράγματα άλλαξαν!

Σίσσυ Χρηστίδου:Εφηβεία είναι θα περάσει - Η ξεκαρδιστική φώτο των γιων της

Πριν λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία που έδειχνε τους γιους της με τους φίλους τους να τρώνε όλοι μαζί το τραπέζι της κουζίνας. Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου όμως, έπιασε το κινητό τα χέρια της για να τους απαθανατίσει όλους μαζί, τα αγόρια με συγχρονισμένες κινήσεις, έκρυψαν τα πρόσωπά τους με τις μπλούζες τους.

Η Σίσσυ όμως δεν πτοήθηκε και δημοσίευσε την φωτογραφία, ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να απαντήσουν το ερώτημα που έθεσε.


https://www.instagram.com/p/CTsfN91IPLB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Τα δικά σας παιδιά κρύβονται όταν πας να τα βγάλεις φωτογραφία ή είναι τίποτα φυσιολογικά;".

Οι απαντήσεις φυσικά δεν άργησαν να έρθουν. Πολλές -διάσημες και μη- φίλες της παρουσιάστριας του πρωινού του Mega, "Χαμογέλα και πάλι", έσπευσαν να δώσουν τις απαντήσεις τους. Ανάμεσά τους; Και οι απαντήσεις της Ελένης Πετρουλάκη και της Μάρας Δαρμουσλή.

anartisi sisi

Η εφηβεία στη ζωή των παιδιών (και των γονιών τους) φέρνει πολλές αλλαγές. Αλλαγές στη διάθεση, αλλαγές στον τρόπο συμπεριφοράς, αλλαγές που τις περισσότερες φορές οι γονείς δεν μπορούν να κατανοήσουν και που όμως είναι απόλυτα φυσιολογικές. Όπως για παράδειγμα το να μην θέλουν να βγάλουν φωτογραφία, ειδικά την στιγμή που τρώνε.

Η αλήθεια είναι ότι η Σίσσυ, το τελευταίο διάστημα έχει ελαττώσει τις αναρτήσεις με τους γιους της, όταν όμως το κάνει διαπιστώνουμε πόσο έχουν μεγαλώσει τα αγόρια της και πόσο έχουν αλλάξει.

Δείτε τις 5 πιο πρόσφατες αναρτήσεις της με τα αγόρια στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved