Ηλέκτρα Αστέρη: Δείτε πού φωτογράφισε την κόρη της και τον Ευτύχη Μπλέτσα

«Ο Σεπτέμβρης είναι πάντα ο καλύτερος», σχολίασε η ευτυχισμένη μαμά. 

Ηλέκτρα Αστέρη: Δείτε πού φωτογράφισε την κόρη της και τον Ευτύχη Μπλέτσα

Η Ηλέκτρα Αστέρη με τον Ευτύχη Μπλέτσα είναι από τα ζευγάρια που απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Ο ερχομός και της δεύτερης κόρης της μεγάλωσε την ευτυχία τους και δεν ανέτρεψε στο ελάχιστο τον …ταξιδιάρικο τρόπο ζωής τους.

Γιατί μην ξεχνάτε ότι, η Ηλέκτρα Αστέρη συνέχιζε να ακολουθεί τον σύζυγό της στα ταξίδια τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη εγκυμοσύνη ενώ η πρώτη τους κόρη, που είναι περίπου 2,5 ετών έχει ταξιδέψει σε ουκ ολίγες χώρες.

Όπως μάλιστα είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ένα ποστ της ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της, « μπορεί σήμερα να ταξιδεύουμε και να μην μπορώ να σου κάνω την τούρτα που θα ήθελα και ένα πάρτυ αντάξιο σου, αλλά σου χαρίζω υπέροχες αναμνήσεις που θα έχεις να θυμάσαι για πάντα.Σ' αγαπάω. Μέχρι τα αστέρια. Και όλα τα ουράνια τόξα του κόσμου.».

Μετά και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού, το ζευγάρι συνεχίζει τα ταξίδια, ταξιδεύοντάς μας κι εμάς στα υπέροχα μέρη που επισκέπτεται εντός και εκτός Ελλάδας.


https://www.instagram.com/p/COVlc3rn_G8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και οι δυο τους αναρτούν πολλές φωτογραφίες από τις πόλεις και τις χώρες που θα βρεθούν με την Ηλέκτρα να δίνει και συμβουλές για το πώς μπορεί να ταξιδέψει μια εγκυμονούσα.

Αυτή τη φορά η Ηλέκτρα Αστέρη δημοσίευσε μια φθινοπωρινή φωτογραφία με άρωμα καλοκαιριού. Απαθανάτισε τον Ευτύχη Μπλέτσα με την μεγάλη τους κόρη στη θάλασσα γράφοντας: « Ο Σεπτέμβρης είναι πάντα ο καλύτερος», και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της . Όσοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν διακοπές το συγκεκριμένο μήνα, σίγουρα είναι τυχεροί.

ilektra asteri

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αρκετές ακόμα φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού με τα παιδιά του, όπως τις έχει αναρτήσει στους λογαριασμούς του στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved