Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει πώς γυμνάζεται στο σπίτι με δυο μικρά παιδιά

Αν αναρωτιέστε πότε προλαβαίνει, δείτε το βίντεο.

Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει πώς γυμνάζεται στο σπίτι με δυο μικρά παιδιά

Για την Βασιλική Μιλλούση η γυμναστική είναι τρόπος ζωής. Τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – και των δύο – και μετά τις γέννες συνέχιζε να γυμνάζεται όσο μπορούσε και όσο επιτρεπόταν.

Μάλιστα ουκ ολίγες φορές έχει ανεβάσει φωτογραφίες εν ώρα γυμναστικής έχοντας μαζί της πότε την Σοφία και πότε την Λένια.

Οκτώ μήνες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης, είχε ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία γράφοντας με χιούμορ : « Είπα να ετοιμαστώ για τους επόμενους ολυμπιακούς ?
#not #olympics #mood #8monthspostpartum και έφτασα εκεί που θελω».


https://www.instagram.com/p/CRyrWjEL6LE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχεται, πάντως, είναι για το πότε και πώς προλαβαίνει να κάνει γυμναστική με δύο μικρά παιδιά. Η ίδια, αντί άλλης απάντησης , ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει ακριβώς τι συμβαίνει στο σπίτι την ώρα που κάνει ασκήσεις.

«Με ρωτάτε αρκετές μανούλες πότε προλαβαίνω να κάνω γυμναστική...κάπως έτσι λοιπόν», ανέφερε χαρακτηριστικά η γλυκιά μαμά.


https://www.instagram.com/p/CTkGY9fDC8J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νομίζουμε ότι τα σχόλια είναι περιττά...

Γυμναστική για μαμάδες

Για να αρχίσει καλά η μέρα σας αφού αφήσετε τα παιδιά στο σχολείο και επιστρέψετε στο σπίτι αφιερώστε μόνο 5 λεπτά για να κάνετε κάποιες ασκήσεις. Ξεκινώντας το πρωινό σας με γυμναστική, έχετε ενέργεια και καλή διάθεση για όλο το υπόλοιπο της ημέρας.

Για το τι είδους γυμναστική μπορείτε και θέλετε να κάνετε εξαρτάται και από τη φυσική σας κατάσταση. Εδώ θα βρείτε πολλές , εύκολες και γρήγορες ασκήσεις.

Όσο για την Βασιλική Μιλλούση δεν σταματά να αθλείται και να περνά χρόνο με τις κόρες της. Ορισμένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τις μικρές μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved