Αντελίνα Βαρθακούρη: Με ίδιο look οι κόρες της στο σχολείο

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Με ίδιο look οι κόρες της στο σχολείο

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έχουν μεγάλη αδυναμία στις κόρες τους.

Αρκετά συχνά μάλιστα μοιράζονται, μέσα από τα προσωπικά τους social media ,φωτογραφίες της 11χρονης Μελωδίας, και της 9χρονης Λιόνας.

Τα κορίτσια, έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και μοιάζουν πολύ. Δεν είναι λίγες οι φορές που σε αναρτήσεις της μητέρας τους, δεν είναι εύκολο να τις ξεχωρίσεις με την πρώτη ματιά καθώς έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Όταν δε φοράνε ίδια ή παρόμοια ρούχα, τότε η …αναγνώριση είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Όπως στη συγκεκριμένη φωτογραφία που ανέβασε σε insta story η Αντελίνα Βαρθακούρη την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς. Λιόνα και Αντελίνα με τις σχολικές τους τσάντες στην πλάτη και πιασμένες χέρι χέρι, αναχωρούν για το σχολείο.

Μπορείτε να ξεχωρίσετε ποια είναι η μικρή και ποια η μεγάλη;

adelina kores

Η σχέση ανάμεσα σε αδελφές

Το δέσιμο ανάμεσα στις αδελφές μπορεί να είναι τόσο στενό που η μία να είναι κολλητή της άλλης. Συχνά έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα και αλληλοσυμπληρώνει η μία την άλλη. Άλλες πάλι φορές η διαφορετικότητά τους είναι η αυτή του τις φέρνει τόσο κοντά. Συνήθως δεν χρειάζεται να πούνε ότι κάτι δεν πάει καλά, γίνεται αντιληπτό από την πρώτη ματιά.

Οσον αφορά τη σχέση μεταξύ μαμάς και κόρης αυτή είναι από την πιο ισχυρή και ...συγκρουσιακή παράλληλα. Όλες οι μαμάδες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι κόρες τους δεν θα τους μοιάσουν. Θα αποκτήσουν δικά τους ενδιαφέροντα. Είναι καλό να λέτε στην κόρη σας λοιπόν, τι σας αρέσει να κάνετε και τι όχι, αλλά όχι να της επιβάλετε να κάνει όλα εκείνα που αρέσουν σε εσάς. Καθώς μεγαλώνει θα θέλει να γίνει ανεξάρτητη. Αν της «κόψετε τα φτερά» το μόνο που θα καταφέρετε να κάνετε είναι να πυροδοτήσετε τη μεταξύ σας σχέση και να δημιουργήσετε εντάσεις.

H Αντελίνα Βαρθακούρη απολαμβάνει τη σχέση που έχει με τις κόρες της και οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι υπέροχες. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved