Η κόρη της Mariah Carey πρωταγωνιστεί σε καμπάνια με αφορμή την επιστροφή στο σχολείο

Υποδύεται τη μητέρα της σε νεαρή ηλικία και εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι απλά πόσο όμορφη και γλυκιά είναι η Monroe Cannon.

Η κόρη της Mariah Carey πρωταγωνιστεί σε καμπάνια με αφορμή την επιστροφή στο σχολείο

Κανείς δεν θα μπορούσε να υποδυθεί καλύτερα τη Mariah Carey σε νεαρή ηλικία εκτός από την κόρη της, Monroe Cannon. Η κόρη της βρέθηκε μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή το back to school βίντεο που δημιουργήθηκε από την εταιρία OshKosh B'gosh.

Στην μόλις 30 δευτερολέπτων διαφήμιση η Monroe, φορά μια τζιν σαλοπέτα, έχει τα μαλλιά της λυτά και ακούγεται να κάνει όνειρα για το μέλλον. Όνειρα που έκανε η μητέρα της, όταν ήταν παιδί.

"Μια μέρα όλα θα είναι διαφορετικά. Οι μελωδίες που ζουν μέσα στο μυαλό μου, μια μέρα θα κατακτήσουν την κορυφή των charts. Τα τραγούδια που βρίσκονται στην καρδιά μου θα αγγίξουν εκατομμύρια καρδιές. Τραγουδίστρια της χρονιάς. Τραγουδίστρια της δεκαετίας. Τραγουδίστρια της χιλιετίας. Αλλά η σημασία όλων αυτών είναι ότι θα εμπνευστούν γενιές και γενιές..." ακούγεται να λέει η μικρή στο βίντεο.

"Ως μικρό κορίτσι, ήμουν αποφασισμένη να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Τώρα ως μητέρα, χαίρομαι να βλέπω τα παιδιά μου να οραματίζονται και να πραγματοποιούν τα όνειρα που έχουν στην καρδιά τους", δήλωσε η Mariah σε μια συνέντευξη τύπου. «Κάναμε αυτή την καμπάνια γιατί μας άρεσε το μήνυμά της: να παρακινούμε τα παιδιά να ονειρεύονται τολμηρά και να χαράσσουν τον δικό τους δρόμο».

Πατήστε play και δείτε το.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved