Δούκισσα Νομικού: Η μικρή Αναστασία συνόδευσε τον αδελφό της στο σχολείο

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η όμορφη μαμά. 

Δούκισσα Νομικού: Η μικρή Αναστασία συνόδευσε τον αδελφό της στο σχολείο

Στο νέο σχολικό πρόγραμμα προσπαθούν να προσαρμοστούν μαθητές και γονείς.Για τα μικρότερα παιδιά αυτή η εβδομάδα ( και μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη) είναι η περίοδος προσαρμογής στο νέο περιβάλλον.

Ο γιος της Δούκισσας Νομικού πάντως ξεκίνησε με ενθουσιασμό το σχολείο, όπως μας είχε ενημερώσει την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς η μαμά του.

«Σήμερα, το αγόρι μου ξεκινάει για πρώτη φορά το σχολείο

Και είναι τόσο ενθουσιασμένος ☺️ Φοράει την τσάντα του και τρέχει για να φτάσει! Κι εγώ λίγο πιο πίσω τον κοιτάζω περήφανα, με ένα μεγάλο και φωτεινό χαμόγελο και δακρύζω κρυφά από συγκίνηση !

Το μωρό μου μεγάλωσε. Και ανοίγει τα φτερά του, τα φτερά που φτιάχνουμε με αγάπη 3,5 χρόνια τώρα.

Το μωρό μου πετάει σήμερα για πρώτη φορά, μαζί με όλα τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο!
Καλή σχολική χρόνια να έχουμε

Αλήθεια, εσείς μανούλες που βλέπετε τα παιδάκια σας να πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σχολείο, πώς νιώθετε; Χαμογελάτε ή κλαίτε από συγκίνηση όπως κ γώ;», είχε γράψει η Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της και συνοδεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CTwIQhBDvK5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες έκανε ακόμα μια ανάρτηση, λέγοντας ότι ο Σάββας το πρωί δεν πήγε μόνος του στο σχολείο αλλά είχε παρέα την αδελφή του Αναστασία. Όχι, δεν ξεκίνησε και η μικρή παιδικό, απλά ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο μέχρι το σχολείο.

doukisa1

Όσες μαμάδες έχουν δύο παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί η πρωινή προετοιμασία και τι αγώνας δρόμου χρειάζεται για την έγκυρη άφιξη στο σχολείο.

Η Δούκισσα Νομικού πάντως δείχνει να προσπαθεί να διαχειρίζεται ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες με τα παιδιά, με ηρεμία ενώ σε όλες τις αναρτήσεις μαζί τους, ένα χαμόγελο φωτίζει το πρόσωπό της.

Για του λόγου το αληθές δεν έχετε παρά να δείτε μερικές μόνο από τις αναρτήσεις μαζί τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved