Γιώργος Λύρας: Τον έφτασε στο ύψος η κόρη του - Δείτε φώτο

«Μεγαλώνει το κορίτσι μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς της.

Γιώργος Λύρας: Τον έφτασε στο ύψος η κόρη του - Δείτε φώτο

Η αδυναμία του Γιώργου Λύρα στην μοναχοκόρη του, Ηλέκτρα είναι γνωστή. Αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της, δείχνοντας σε όλους τους followers του πόσο γλυκό κορίτσι είναι.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Λύρας επέλεξε δύο φωτογραφίες της Ηλέκτρας στην ίδια -περίπου- πόζα. Την κρατά στην αγκαλιά του, με τη διαφορά ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια μεταξύ της πρώτης και δεύτερης φωτογραφίας.

giorgosliras2

Είναι λογικό στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει η Ηλέκτρα να αλλάξει πολύ.

giorgosliras1

«Μεγαλώνει το κορίτσι μας», σχολίασε με καμάρι ο γνωστός μπαμπάς και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του καθώς η Ηλέκτρα κοντεύει να τον φτάσει στο ύψος.

O ρόλος του μπαμπά στη ζωή του παιδιού

Όπως και η μητέρα, το ίδιο και ο πατέρας, παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή και την ανάπτυξη του παιδιού. Η επίδραση του πατέρα έχει αρκετά μεγάλη σημασία και αρκετές έρευνες δείχνουν ότι διαδραματίζει ένα μοναδικό και κρίσιμο ρόλο στην ψυχική υγεία και στην προσωπικότητα του παιδιού σε όλα τα στάδια ανάπτυξής του.

Τα παιδιά όπου μεγαλώνουν έχοντας κοντά τους ενεργά τον μπαμπά τους από τη βρεφική ηλικία, είναι πιο πιθανό να είναι συναισθηματικά ασφαλή και να νιώθουν περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο να εξερευνήσουν το περιβάλλον τους και, καθώς μεγαλώνουν, να έχουν καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις.

Έτσι οι μπαμπάδες είναι σημαντικό από νωρίς να εδραιώνουν μια σχέση εμπιστοσύνης με τα παιδιά τους, κάτι που μάλλον γνωρίζει πολύ καλά και ο Γιώργος Λύρας.

Αρκεί κανείς να δει μερικές μόνο από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς με την κόρη του στο instagram για να το διασπιστώσει.απολαύστε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved