Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φώτο με τα τρία παιδιά της μετά το σχολείο

Μπορεί να μην τα έβαλε στο σχολικό το πρωί της Δευτέρας, όμως έτρεξε για να τα προλάβει το απόγευμα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φώτο με τα τρία παιδιά της μετά το σχολείο

Η Σταματίνα φέτος βρισκόταν από νωρίς στο στούντιο της εκπομπής της και έτσι δεν κατάφερε να βάλει η ίδια τα παιδιά της στο σχολικό όπως έκαναν άλλες μαμάδες.

Παρόλα αυτά από το βράδυ της Κυριακής είχε ετοιμάσει τις τσάντες των κοριτσιών της...

tsimtsili paidia back to school 1

και λίγο πριν αναχωρήσει για το Happy Day είχε αφήσει ένα γλυκό σημείωμα ώστε να το βρουν οι ζουζούνες της το πρωί που θα ξυπνήσουν.

"Αγάπες μου καλή αρχή! Καλή σχολική χρονιά. Σας αγαπώ πολύ! Μαμά". Το μήνυμα όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, συνοδεύεται από μια καρδιά και το σχόλιο ότι "Δυστυχώς δεν έβαλα τις ζουζούνες μου στο σχολικό αλλά άφησα σημείωμα!"

stam tsimtsili anartisi paidia 1

Αφού ολοκληρώθηκε η εκπομπή της, η παρουσιάστρια έφυγε το μεσημέρι ώστε να βρίσκεται στο σπίτι για να παραλάβει τα κορίτσια της και κάπως έτσι δημοσίευσε την ωραιότερη φωτογραφία που έχουμε δει με τα τρία της παιδιά. Γιατί φυσικά από τη φωτογραφία δεν έλειπε ο μικρός Γιαννάκης.

"Όταν δεν είσαι το πρωί στο σπίτι για να τα βάλεις στο σχολικό ....τρέχεις για να τα παραλάβεις και να τα κάνεις μια τεράστια αγκαλιά! Καλή σχολική χρόνια με υγεία και χαμόγελα για τα παιδάκια μας. ❤️#mybabies"

stam tsimtsili anartisi paidia 2

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια μαμά που προσπαθεί να προλάβει και τους δυο ρόλους της μέσα στην ημέρα. Αυτόν της παρουσιάστριας και αυτόν της μαμάς. Και οι δύο είναι απαιτητικοί, δύσκολοι και χρειάζονται αρκετές ώρες δουλειάς.

Πλέον η καθημερινότητα όλων άλλαξε καθώς "κάθε κατεργάρης επέστρεψε στον πάγκο του" μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί μερικές φωτογραφίες της Σταματίνας και των παιδιών της από το καλοκαίρι. Τότε που στις υποχρεώσεις πατήσαμε όλοι για λίγο pause.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved