Πρώτη μέρα στο σχολείο: Οι αναρτήσεις των διάσημων Ελλήνων γονιών (εικόνες)

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν μαμάδες και μπαμπάδες της ελληνικής showbiz με τα παιδιά τους.

Πρώτη μέρα στο σχολείο: Οι αναρτήσεις των διάσημων Ελλήνων γονιών (εικόνες)

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε για φέτος και χιλιάδες ήταν οι μαθητές που επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες. Και φέτος, η νέα σχολική χρονιά αναμένεται να έιναι ιδιαίτερη, καθώς η πανδημία και η μάχη με τον κορονοϊό δεν έχει τελειώσει. Οι μαθητές επέστρεψαν με μάσκες και αντισηπτικά στην τσάντα, αποστάσεις και με την ελπίδα φέτος να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους δια ζώσης και όχι από την οθόνη ενός υπολογιστή.

Η σημερινή ημέρα, η πρώτη της νέας σχολικής χρονιάς, είναι πάντα ιδιαίτερη και είθισται οι γονείς να φωτογραφίζουν τα παιδιά τους για να θυμούνται τις στιγμές αυτές.

Πολλοί ήταν και οι διάσημοι Έλληνες γονείς που απαθανάτισαν τα παιδιά τους και μοιράστηκαν τις φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Μεταξύ αυτών η Δέσποινα Καμπούρη, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Φαίη Σκορά κ.α.

Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες, δεν ανέβασαν μόνο φωτογραφίες των παιδιών τους, αλλά έστειλαν και τις διαδικτυακές ευχές τους για «καλή σχολική χρονιά», ενώ κάποιοι, όπως η μαμά Δούκισσα, μοιράστηκαν και τα δικά τους συναισθήματα:

«Σήμερα, το αγόρι μου ξεκινάει για πρώτη φορά το σχολείο ❤️

Και είναι τόσο ενθουσιασμένος! Φοράει την τσάντα του και τρέχει για να φτάσει! Κι εγώ λίγο πιο πίσω τον κοιτάζω περήφανα, με ένα μεγάλο και φωτεινό χαμόγελο και δακρύζω κρυφά από συγκίνηση !

Το μωρό μου μεγάλωσε. Και ανοίγει τα φτερά του, τα φτερά που φτιάχνουμε με αγάπη 3,5 χρόνια τώρα. Το μωρό μου πετάει σήμερα για πρώτη φορά, μαζί με όλα τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο! Καλή σχολική χρόνια να έχουμε.

Αλήθεια, εσείς μανούλες που βλέπετε τα παιδάκια σας να πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σχολείο, πώς νιώθετε; Χαμογελάτε ή κλαίτε από συγκίνηση όπως κ γώ;»

proti mera sto sxoleio paidia diasimoi goneis 7

Δείτε τις φωτογραφίες και τα μηνύματα που έστειλαν οι διάσημοι γονείς στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved