Φαίη Σκορδά: Η φώτο των γιων της την ώρα που αναχωρούσαν για το σχολείο

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης έχοντας στην πλάτη τις νέες σχολικές τους τσάντες αναχώρησαν για το σχολείο.

Φαίη Σκορδά: Η φώτο των γιων της την ώρα που αναχωρούσαν για το σχολείο

Πρώτη ημέρα στο σχολείο σήμερα για χιλιάδες μαθητές και πολλές είναι οι γνωστές Ελληνίδες μαμάδες που από νωρίς ξεκίνησαν τις αναρτήσεις στα social media.

Μεταξύ αυτών η Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και η Φαίη Σκορδά.

Η γνωστή παρουσιάστρια από χθες βράδυ σε insta srory μας έδειξε τις σχολικές τσάντες που επέλεξαν οι γιοι της για τη νέα σχολική χρονιά.Το βασικό χρώμα είναι το μαύρο, μόνο που η τσάντα του Γιάννη έχει πιο ζωηρά σχέδια

skorda tsades gion1

σε σχέση με αυτή του Δημήτρη.

skorda tsades gion

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτό το post. Με νέα της ανάρτηση σήμερα το πρωί ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, φωτογραφίζοντας παράλληλα τους γιους της την ώρα που αναχωρούσαν για το σχολείο.Έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα❤️ Καλη σχολική χρονιά στα παιδάκια μας κ στους εκπαιδευτικούς !!!!».


https://www.instagram.com/p/CTv6pxYo6hT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως βλέπετε, ο Γιάννης και ο Δημήτρης έχουν τις νέες τους τσάντες στον ώμο, ενώ ο μεγάλος φορά και τη μάσκα του ( υποθέτουμε και ο μικρός).

Άλλωστε και αυτή τη χρονιά, οι μαθητές θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής αλλά και αποστάσεις ( όσο εφικτό είναι αυτό).

Οι γιοι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι και είμαστε σίγουροι ότι οι αποδράσεις ειδικά με τον μπαμπά τους θα συνεχιστούν, όσο ο καιρός παραμένει καλός. Άλλωστε ο γνωστός δημοσιογράφος δημοσιεύει σχεδόν πάντα φωτογραφίες τους από τις εκδρομές τους. Ευκαιρία να θυμηθείτε τις πιο πρόσφατες όπως τις ανάρτησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved