Άκης Πετρετζίκης: Τα απίθανα φορμάκια που φορά στον γιο του (εικόνες)

Ένας "χαζομπαμπάς" είναι ο Άκης Πετρετζίκης και αυτό το δείχνει σε κάθε ανάρτηση που αφορά τον νέο του ρόλο, αυτόν του μπαμπά.

Άκης Πετρετζίκης: Τα απίθανα φορμάκια που φορά στον γιο του (εικόνες)

Ο κορυφαίος Έλληνας σεφ, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό, μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε ένα σετ με φορμάκια που φορά στον γιο του.

Τι κοινό έχουν αυτά τα τρία φορμάκια; Μα φυσικά την αγαπημένη σειρά ταινιών του Άκη Πετρετζίκη, Star Wars.

Μεγάλος θαυμαστής της επικής διαστημικής κινηματογραφικής σειράς «Star Wars» φαίνεται τελικά ότι είναι ο σεφ μας, αφού όλα τα φορμάκια του γιου του είναι εμπνευσμένα από τον Darth Vader, τον Stormtrooper, την Princess Leia και τον Luke Skywalker και φυσικά τον Yoda.

Όπως μπορείτε να δείτε όλα τα ρουχαλάκια του μικρού είναι custom made αποκλειστικά για εκείνον και τα λεκτικά που έχουν επάνω είναι το κάτι άλλο.

akis petretzikis 1

"Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε τον Γαλαξία"

"Μικρός Dark και κούκλος"

"Ο μπαμπάς μου φτιάχνει τα καλύτερα burger". (Σε αυτό συμφωνούμε και εμείς!!! - Άκη, αν διαβάζεις, στείλε μας κανένα burger εδώ στα HQ του Mothersblog)

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει ο γνωστός σεφ την αγάπη που έχει στο Star Wars.

Να σας θυμίσουμε το βίντεο που είχε δημοσιεύσει πριν λίγο καιρό και που είχε τον γιο του στο γραφείο; Ο μικρός, αν προσέξετε λίγο καλύτερα αυτή τη φορά, φοράει μαύρο φορμάκι με τον Darth Vader.



Άκης Πετρετζίκης - Η πατρότητα του πάει πολύ

Μπαμπάς και γιος κάνουν την καλύτερη παρέα. Ο Άκης Πετρετζίκης, όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά για τον γιο του, για το πώς άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόταν αρκετά πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με την πατρότητα (αλλά και την μητρότητα) και πώς παρατηρεί τον εαυτό του να αλλάζει προς το καλύτερο μέρα με τη μέρα.

Ο σεφ κάνει βόλτες με τον μικρό του μπομπιράκο και πηγαίνουν μαζί ακόμη και στο σουπερμάρκετ.

Δείτε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες στ gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved