Ευτύχης Μπλέτσας: Απίθανη η νέα φωτογραφία με τη σύζυγο και τις κόρες του

«Ο κόσμος μου» σχολίασε στην ανάρτησή του ο διάσημος μπαμπάς.

Ευτύχης Μπλέτσας: Απίθανη η νέα φωτογραφία με τη σύζυγο και τις κόρες του

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη έγιναν γονείς για δεύτερη φορά στις 12 Ιουλίου. Οι κόρες τους είναι όλη τους η ζωή και αυτό ακριβώς σχολίασε και ο διάσημος μπαμπάς σε μία τελευταία ανάρτησή του.

Ο παρουσιαστής απαθανάτισε την σύζυγό του με τις δύο κόρες του και δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram του σχολιάζοντας: «Ο κόσμος μου».Όσο για τη φωτογραφία, είναι απλά υπέροχη και τα όποια αλλα λόγια, απλώς περιττεύουν.

mpletsa foto me kores

Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη: Μία ευτυχισμένη οικογένεια

Ο happy traveler Ευτύχης και η σύζυγός του έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Με την μεγάλη τους κόρη έδωσε συμβουλές για ταξίδια σε περίοδο κύησης και σε άλλες μέλλουσες μητέρακαι εμείς απολαμβάνουμε τις απίθανες φωτογραφίες που μοιράζονται από κάθε γωνιά της γης. Η Ηλέκτρα Αστέρη δε σταμάτησε τα ταξίδια ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και μάλιστα έδωσε συμβουλές για ταξίδια σε περίοδο κύησης και σε άλλες μέλλουσες μητέρες.

electra asteri taxidi stin egkimosini 9

Η σύζυγος του παρουσιαστή ωστόσο, δεν δημοσιεύει μόνο στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους αλλά και σκέψεις, εμπειρίες και απόψεις γύρω από διάφορα ζητήματα, όπως την τελειότητα που προωθείται κατά κόρον μέσα από τα social media.

«Μην πιστεύετε ό, τι βλέπετε. Μην χαλιέστε για χαζά. Είμαστε όλες τέλειες όπως είμαστε. Επίσης θέλω να πω κάτι στις κοπέλες του προφίλ. Μην ψαρώνετε με τις φωτογραφίες των ινσταγκραμερ με τα τεράστια πόδια και τα αδυνατα σώματα. Δείτε τι έκανε σε μένα ( και με εγκυμοσύνη μάλιστα) ένας ευρυγώνιος φακός και ένας καλός φωτογράφος…

Και για να σας πείσω δείτε εδώ ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Γενικά έχει σημασία από πού βγάζει τη φώτο, φώτα, φακός, κλπ.

Μην μπαίνετε σε καλούπια. Μην αφήνετε στα σόσιαλ μιντια να σας χαλάνε τη διάθεση. Πιστέψτε με. Και πάνω απ΄όλα πιστέψτε στην ομορφιά του εαυτού σας».

asteri ilektra photo

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του Ευτύχη Μπλέτσα με την Ηλέκτρα Αστέρη και τις κόρες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved