Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί παίρνει μόνο ένα μωρό για βόλτα;

Όσες είστε μαμάδες με δίδυμα ίσως να ακολουθήσετε το παράδειγμά της.

Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί παίρνει μόνο ένα μωρό για βόλτα;

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί η Χριστίνα Μπόμπα πηγαίνει βόλτα με το ένα μωρό και όχι με το άλλο. Αφορμή στάθηκαν αυτές οι φωτογραφίες που δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες, δείχνοντας την ίδια μόνο με την μία διδυμούλα να απολαμβάνουν την ηλιόλουστη μέρα.


https://www.instagram.com/p/CTcpJT0IPIQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ανάρτηση αυτή, διαδέχτηκε μια άλλη που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο Insta story που θα δείτε παρακάτω, η γλυκιά Χριστίνα έχει στον μάρσιπο, μόνο την μία από αυτές και γράφει: "Φύγαμε για την βόλτα μας". Αμέσως όμως τα σχόλια έπεσαν βροχή.

xristina mpompa bolta didimes 5

Οι διαδικτυακές της φίλες άρχισαν να την ρωτούν γιατί βγάζει μόνο το ένα μωρό βόλτα και όχι το άλλο.

Την απάντηση δεν άργησε να την δώσει η Χριστίνα Μπόμπα, εξηγώντας τον λόγο που δεν μπορεί να βγάζει το ένα μωρό όταν βγάζει το άλλο.

"Επειδή πολλοί αναρωτιέστε... Όταν είμαι μόνη και δεν μπορεί να με συνοδεύσει κάποιος, αφήνω τη μία στο σπίτι με τη γιαγιά και πάω την άλλη. Και κάθε μέρα τις πάω εναλλάξ. Εκτός αν είναι διαθέσιμος ο μπαμπάς μας και πάμε όλοι μαζί!".

xristina mpompa bolta didimes 7

Όπως βλέπετε λοιπόν και οι δύο μικρούλες κάνουν την βολτίτσα τους, απλά όχι μαζί. Γι' αυτό όσες είστε μαμάδες με δίδυμα ή με μικρά μωρά με μικρή διαφορά στην ηλικία, αν δεν μπορείτε να τα βγάζετε μαζί βόλτα, ακολουθήστε το παράδειγμα της Χριστίνας. Ένα παιδί τη φορά. Και εκείνο θα απολαμβάνει που θα σας έχει αποκλειστικά δική του και εσείς θα περπατάτε περισσότερο.

Κάποιες άλλες μαμάδες μετά από την απάντησή της, την ρώτησαν αν μπορεί να τις πάει βόλτα μαζί ακόμη και όταν δεν έχει κανέναν να την βοηθήσει. "Βέβαια υπάρχει! Έχουμε διπλό καρότσι και διπλό μάρσιπο και θα τις παίρνω και έτσι! Αλλά μου αρέσει να περνάω χρόνο και μόνη μου με την καθεμία ξεχωριστά κάπου κάπου!".

xristina mpompa bolta didimes 6

Πολλές φορές οι αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα, έχουν γίνει "τροφή" για σχόλια. Σχόλια που τις περισσότερες φορές είναι αρνητικά. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες (οι άνδρες κάποιες φορές) και περισσότερο οι "πολύξερες" μαμάδες που την στήνουν στον τοίχο για ό,τι και αν κάνει μιας και δεν το βρίσκουν σωστό για τα δικά τους θέλω και πιστεύω.

Ωστόσο η Χριστίνα, εκτός από μια πετυχημένη influencer είναι και μια εκπληκτική μαμά και αυτό φαίνεται μέσα από τις ειλικρινείς αναρτήσεις που κάνει με τις δίδυμες στο σπίτι, ενώ ακομπλεξάριστα δείχνει το σώμα της μετά τον τοκετό, τη βοήθεια που έχει από τους δικούς της ανθρώπους και όλα όσα ενδεχομένως μπορούν να κάνουν μια νέα μαμά με δίδυμα να νιώσει ότι δεν είναι μόνη σε αυτόν τον κόσμο.

Δείτε στην gallery τις πιο ειλικρινείς αναρτήσεις που έχει κάνει από την μέρα που έγινε μαμά και αυτές φυσικά που ξεχωρίζουμε εμείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved