Σάββας Πούμπουρας: Η χαριτωμένη φώτο με την κόρη του που τράβηξε το πρωί

Με ένα Instagram Story καλημέρισε τους διαδικτυακούς του φίλους ο παρουσιαστής.

Σάββας Πούμπουρας: Η χαριτωμένη φώτο με την κόρη του που τράβηξε το πρωί

Ο Σάββας Πούμπουρας ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, καθώς σε λίγο καιρό αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Ο παρουσιαστής θα είναι στο πάνελ και όπως φαίνεται και από τις πρόσφατες αναρτήσεις του, πρόκειται για ένα επαγγελματικό βήμα για το οποίο ανυπομονεί.

Ο διάσημος μπαμπάς, άλλωστε, πολλές φορές στο Instagram του μιλάει για τις ευκαιρίες που πρέπει να αρπάζουμε όταν μας δίνονται και αυτό έκανε και ο ίδιος τώρα.

poumpouras menegaki

Μία από τις καλύτερες περιόδους βιώνει ο Σάββας Πούμπουρας και στην προσωπική του ζωή. Το καλοκαίρι, ο παρουσιαστής παντρεύτηκε την Αρετή Θεοχαρίδη στις Σπέτσες σε μία παραμυθένια και λιτή τελετή και το υπόλοιπο διάστημα απήλαυσε ξέγνοιαστες διακοπές με εκείνη και την κόρη τους, Κύνθια.

savvas poumpouras kori prwino foto 2

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά χρησιμοποιεί το Instagram για να μιλήσει για θέματα που τον προβληματίζουν, τον απασχολούν, αλλά και για να μοιραστεί στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Πρωταγωνίστρια σε αυτήν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, βέβαια, είναι η μικρή Κύνθια, η οποία όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερες δραστηριότητες απολαμβάνει με τον μπαμπά της. Σε πρόσφατες αναρτήσεις του παρουσιαστή, τους είδαμε να κόβουν λαχανικά από τον κήπο, αλλά και να μαγειρεύουν παρέα.

poumpouras 3

Με μία φωτογραφία τους καλημέρισε και σήμερα το πρωί ο Σάββας Πούμπουρας τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο διάσημος μπαμπάς ανέβασε μία selfie με εκείνο και την μικρή Κύνθια να κάθεται πίσω του στον καναπέ και να πίνει το πρωινό γάλα της. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς η χιουμοριστική διάθεση δεν λείπει από τον παρουσιαστή.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει πρόσφατα ο Σάββας Πούμπουρας με την κόρη του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved