Δούκισσα Νομικού: Έψαχνε την κάλτσα της - Δείτε πού την είχε βάλει η κόρη της

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν ταλαιπωρήθηκε πάντως να την βρει.

Δούκισσα Νομικού: Έψαχνε την κάλτσα της - Δείτε πού την είχε βάλει η κόρη της

Τα μικρά παιδιά ενθουσιάζονται να κρύβουν παιχνίδια και μικροαντικείμενα σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Παρότι τις περισσότερες φορές γίνονται αντιληπτά, αρκετά συχνά διαφεύγουν της προσοχής των γονιών τους, με αποτέλεσμα όταν ψάχνουν κάτι να το αναζητούν για ώρες ( ορισμένες φορές και για μέρες).

Η Δούκισσα Νομικού πάντως δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ όταν αναζήτησε την κάλτσα της. Η μικρή Αναστασία όχι μόνο θυμήθηκε που την είχε βάλει, αλλά της την έδωσε κιόλας!

doukissa

Η γνωστή παρουσιάστρια με insta story έδειξε που ήταν τελικά η κάλτσα της με την κόρη της να τη βγάζει από την εσπαντρίγια και να της τη δίνει.

doukissa2

Γιατί αρέσει στα μωρά να κρύβουν πράγματα

Από την ηλικία των 9 μηνών τα μωρά εξερευνούν και πειραματίζονται. Λατρεύουν να κρύβουν πράγματα επειδή μπορεί πλέον να θυμάται πράγματα που δεν βρίσκονται μπροστά του. Θεωρούν τρομερά διασκεδαστικό να «εξαφανίζουν» πράγματα και να ξέρουν μόνο αυτά την κρυψώνα.

Παράλληλα όμως ενθουσιάζεται και με το κρυφτό. Όταν το παιδί γίνει 5-6 μηνών, καταλαβαίνει την έννοια του «κουκου-τσα», όταν κλείνετε τα μάτια σας κι αυτό αρχίζει να γελάει. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι απαραίτητο παιχνίδι για την εξέλιξη του παιδιού κι οι λόγοι είναι αρκετοί. Μέσω αυτού ενθαρρύνεται η κοινωνική ανάπτυξη, αυξάνονται οι κινητικές δεξιότητες ενώ αναπτύσσεται κι η αίσθηση του χιούμορ.

Ποια μέρα της ημέρας είναι καλό να το παίζετε; Όπως αναφέρουν οι ειδικοί σχεδόν πάντα.

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις μαμάδες που περνούν χρόνο και με τα δυο τους παιδιά και της αρέσει να παίζει μαζί τους όσο περισσότερο μπορεί. Πάρτε μια γεύση από την καθημερινότητά της όπως την μοιράζεται κατά καιρούς με τους διαδικτυακούς της φίλους, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved