Διαλέγοντας σχολικά για την κόρη μου στα Nakas Concept και όμορφα διακοσμητικά για εμένα

Ξανά σε τάξη και εμείς και τα παιδιά μας!

Μαργαρίτα Νικολάου
Διαλέγοντας σχολικά για την κόρη μου στα Nakas Concept και όμορφα διακοσμητικά για εμένα

Αυτή η περίοδος είναι η αγαπημένη μου. Αλήθεια σας το λέω. Μου αρέσει πολύ να αγοράζω σχολικά με την κόρη μου. Η μυρωδιά των μολυβιών, των τετραδίων, των βιβλίων, της καινούριας τσάντας, της κασετίνας, με κάνουν να θυμάμαι την εποχή που και εγώ περίμενα πώς και πώς να αγοράσω σχολικά με τους γονείς μου.

Πάντα ήθελα να έχω τα πιο όμορφα τετράδια, όλα τα χρώματα από τα στυλό που υπήρχαν, όμορφα μολύβια, πολλά για την ακρίβεια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές και φυσικά σαν χθες θυμάμαι τα βράδια που καθόμουν και έντυνα τα βιβλία για το σχολείο.

Αυτό το έχω περάσει και στην κόρη μου. Και εκείνη περιμένει πώς και πώς τη νέα σχολική χρονιά και φυσικά περιμένει τη στιγμή για τα σχολικά της.

nakas concept epistrofi sto sxoleio 7
nakas concept epistrofi sto sxoleio 29

Φέτος επιλέξαμε τα Nakas Concept για τις αγορές μας. Ξέρετε γιατί; Γιατί μωρέ κορίτσια είχα ανάγκη και εγώ από αγορές. Αγορές που θα μου έφτιαχναν την διάθεση. Αγορές που θα αλλάξουν την ψυχολογία μου όχι μόνο στο σπίτι, που εδώ και δύο εβδομάδες ανανεώνω, βάφω και αλλάζω, αλλά και στο γραφείο μου.

Κάπως έτσι, πήρα την Νικόλ από το χέρι και βρεθήκαμε για διπλές αγορές, μαμάς και κόρης, ώστε να κάνουμε ένα δυνατό come back και φυσικά να μπούμε, ξανά σε τάξη.

Ελάτε να σας δείξω όλα όσα αγόρασα αλλά και όλα όσα είδα.

Σχολικές τσάντες

nakas concept epistrofi sto sxoleio 23

Όλα τα σχέδια και για όλες τις ηλικίες ήταν εκεί! Από μικρά τσαντάκια Paw Patrol, Santoro, αγαπημένους ήρωες και ηρωίδες της Disney μέχρι φυσικά σχολικές τσάντες για την ηλικία της κόρης μου. Επώνυμες, ποιοτικές, αξιόπιστες και φυσικά ανατομικές σχολικές τσάντες σε απίθανα σχέδια. Η Νικόλ διάλεξε για απίθανη ροζ Polo με μαντήλι.

nakas concept epistrofi sto sxoleio 17
nakas concept epistrofi sto sxoleio 18

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, στο τσακ ήμουν να αγοράσω μια πανέμορφη γκρι τσάντα κι εγώ. Μπορεί να είμαστε μαμάδες αλλά δεν παύουν να μας τραβούν το βλέμμα κομψά και στιλάτα backpack που μπορούν να χωρέσουν μέσα από το laptop, μέχρι το πορτοφόλι, τα κλειδιά, τα καλλυντικά και ό,τι άλλο θέλετε εσείς.

nakas concept epistrofi sto sxoleio 32

Κασετίνες

nakas concept epistrofi sto sxoleio 12
nakas concept epistrofi sto sxoleio 14
epistrofi sto sxoleio nakas 1

Η Νικόλ λατρεύει τις κασετίνες με τα φερμουάρ και εκείνες που έχουν μεγάλη χωρητικότητα. Θέλει να τοποθετεί τα μολύβια της με τη σειρά, τη γόμα, την ξύστρα και τα χρωματιστά στυλό που της αρέσει να κρατά σημειώσεις στο πρόχειρο τετράδιο.

Μολύβια

nakas concept epistrofi sto sxoleio 11

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς έχει πολλά μολύβια, με διάφορες μύτες και χρώματα.

Χρώματα, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές

epistrofi sto sxoleio nakas 4
nakas concept epistrofi sto sxoleio 21

Η χαρά του παιδιού τα ράφια με τα χρώματα, τους μαρκαδόρους, τις ξυλομπογιές, τα λαδοπαστέλ, τις τέμπερες, τις δαχτυλομπογιές και όλα εκείνα που κάνουν ένα παιδί να δημιουργεί εντυπωσιακά έργα στο μπλοκ ζωγραφικής. Απαραίτητα "εργαλεία" ενός μικρού εκκολαπτόμενου καλλιτέχνη, δεν νομίζετε;

epistrofi sto sxoleio nakas 3

Τετράδια

nakas concept epistrofi sto sxoleio 22

Με τη λίστα στα χέρια αγοράσαμε όλα τα τετράδια που χρειαζόταν η κόρη μου όχι μόνο για το σχολείο, αλλά και για το φροντιστήριο. Κλασικά μπλε ζητά ο δάσκαλός μας, όμως εκεί θα βρείτε τετράδια σε διάφορα χρώματα και φυσικά μεγέθη. Όσο για τα σπιράλ τετράδια που τα παιδιά θέλουν να τα αντιπροσωπεύει; Η Νικόλ διάλεξε ένα με τον Αριστοτέλη και ένα γνωμικό του. Αφού δεν βρήκε τον Πυθαγόρα που έψαχνε, αρκέστηκε με τον άλλο Έλληνα φιλόσοφο.

Παγούρια για νερό και φαγητοδοχεία

nakas concept epistrofi sto sxoleio 38
nakas concept epistrofi sto sxoleio 39
nakas concept epistrofi sto sxoleio 33
nakas concept epistrofi sto sxoleio 37

Τα πιο όμορφα θερμός για το νερό στο σχολείο (αλλά μεταξύ μας φίλες μου και για τον καφέ στο γραφείο) είναι τούτα που θα με δείτε παρακάτω να κρατάω στα χέρια μου. Με την Νικόλ είχαμε μια μικρή διαφωνία ως προς το χρώμα. Ήθελα να πάρει ένα από αυτά που κρατούσα εγώ (βλέπετε θα το χρησιμοποιούσα και εγώ) και εκείνη (φυσικά) ήθελε αυτά που κρατούσε στα δικά της χέρια. Τελικά πήρε αυτό που ήθελε εκείνη με την συμφωνία να το χρησιμοποιώ και εγώ πού και πού. Εκτός από παγούρια όμως, διαλέξαμε και φαγητοδοχεία για το κολατσιό της.

epistrofi sto sxoleio nakas 2

Διακοσμητικά για το γραφείο της

nakas concept epistrofi sto sxoleio 15
nakas concept epistrofi sto sxoleio 1

Αφού βάψαμε το δωμάτιό της και από παιδικό το κάναμε περισσότερο εφηβικό, η ίδια ήθελε να αγοράσει μερικά διακοσμητικά για να τοποθετήσει στην βιβλιοθήκη της και φυσικά το γραφείο της. Η ίδια εντυπωσιάστηκε από όλα όσα βρήκε.

Διακοσμητικά για το γραφείο μου

nakas concept epistrofi sto sxoleio 36

Κοντά της ζήλεψα και εγώ. Αφού διάλεξε η Νικόλ αυτά που ήθελε για το δικό της γραφείο, διάλεξα και εγώ μερικά διακοσμητικά για το δικό μου γραφείο. Τον χώρο που βρίσκομαι την μισή μέρα, τον χώρο που γράφω, τον χώρο που περνάω με την δεύτερη οικογένειά μου. Μετά την καραντίνα και όλα όσα περάσαμε, ειλικρινά ήθελα να ανανεώσω τον χώρο μου και ό,τι ήθελα το βρήκα στα Nakas Concept.

Διακοσμητικά για το σπίτι μου

nakas concept epistrofi sto sxoleio 9
nakas concept epistrofi sto sxoleio 2
nakas concept epistrofi sto sxoleio 4

Τώρα ειλικρινά τι να σας πω για τα διακοσμητικά μου λέτε; Που τα μυαλά μου πήραν αέρα μόλις είδα τα όλα τα εντυπωσιακά ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπίρουνα, πιατέλες, βάζα, δίσκους και άλλα πολλά. Τα ήθελα όλα! ΟΛΑ όμως! Όλα θα έβρισκαν τη θέση τους στο σπίτι μου και φυσικά στα οικογενειάκα τραπέζια.

nakas concept epistrofi sto sxoleio 3
nakas concept epistrofi sto sxoleio 8

Η Νικόλ βρήκε κάτι υπέροχες κούπες! Ήθελε με τα χρήματα από τον κουμπαρά της να μου πάρει μία που έγραφε "I love you Mom". Δεν αρνήθηκα. Η καινούρια μου κούπα θα σερβίρει τον πρωινό ελληνικό καφέ μου.

nakas concept epistrofi sto sxoleio 31
nakas concept epistrofi sto sxoleio 10

Αφήστε δε τα κεριά και τα αρωματικά που είδαν τα μάτια μου και μύρισε η μύτη μου. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να σας μεταφέρω με οποιονδήποτε τρόπο τη μυρωδιά τους.

nakas concept epistrofi sto sxoleio 6

Εκτός από τα κεριά φυσικά, βρήκα και διακοσμητικά για το μπάνιο μου. Γι' αυτό και αποφάσισα να το ανανεώσω και αυτό, αγοράζοντας απίθανα αξεσουάρ και για αυτό.

nakas concept epistrofi sto sxoleio 40

Για το τέλος κράτησα να σας περιγράψω τα αρωματικά φύλλα που τοποθετούνται στα συρτάρια και τις ντουλάπες, ώστε να μυρίζουν τα ρούχα υπέροχα. Αν με ρωτάτε, αυτό θα πρέπει να μπει στην σχολική λίστα σας. Μάλιστα, την σχολική λίστα. Διότι αγαπητές μου σε λίγο καιρό θα αλλάξετε τα καλοκαιρινά ρούχα με τα χειμωνιάτικα και θα πρέπει τα ρούχα του παιδιού (αλλά και τα δικά σας) να μοσχοβολάνε.

nakas concept epistrofi sto sxoleio 5

Δώρα για το βαφτιστήρι μου

nakas concept epistrofi sto sxoleio 19
nakas concept epistrofi sto sxoleio 13

Πάντα όταν βγαίνω για αγορές, φροντίζω να αγοράζω δώρα για τις κολλητές φίλες της Νικόλ, τον γιο της φίλης μου και φυσικά το βαφτιστήρι μου. Παζλ, lego, παιχνίδια, επιτραπέζια, όμορφα και χαριτωμένα τσαντάκια για βόλτες, φωτιστικά, αξεσουάρ και αντικείμενα με θέμα την Gorjuss ήταν μόνο μερικά από όλα όσα μπορείτε να βρείτε για να αγοράσετε.

Είδη πάρτυ

nakas concept epistrofi sto sxoleio 26

Τώρα που ανοίγουν τα σχολεία θα αρχίσουν και τα παιδικά πάρτι. Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για ναι διοργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι. Από τις προσκλήσεις μέχρι τα ποτήρια, τα πιάτα και όλα τα διακοσμητικά που είναι πρωτότυπα και μοναδικά.

Βιβλία & coffee table books

nakas concept epistrofi sto sxoleio 35
nakas concept epistrofi sto sxoleio 34

Για το τέλος άφησα τα πολύ πρωτότυπα coffee table books (βιβλία που μπορείτε να τοποθετήσετε επάνω σε ένα τραπεζάκι σαλονιού) από γνωστές εταιρίες του εξωτερικού και διάφορα άλλα βιβλία.

coffee table books

Με αυτή μου την επίσκεψη λύθηκαν τα χέρια μου και βρήκα όχι μόνο ό,τι έψαχνα στην κυριολεξία για το παιδί μου για το σχολείο, αλλά και πολλά υπέροχα πράγματα για εμένα. Αλήθεια σας λέω, ξεμυαλίστηκα εκεί μέσα. Τα ήθελα όλα! Τι; Δεν με πιστεύετε; Μια ματιά σε όλα όσα είδαν τα ματάκια μου (και της κόρης μου) θα σας πείσουν να επισκεφθείτε και εσείς ένα Nakas Concept.

nakas concept epistrofi sto sxoleio 28

Αν πάλι δεν έχετε κάποιο κατάστημα κοντά σας ή βρίσκεστε εκτός Αθηνών; Τότε δεν έχετε παρά να παραγγείλετε ό,τι θέλετε από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Έτσι θα φτάσουν στην πόρτα σας όλα όσα θα αγοράσετε από την άνεση του καναπέ σας.

Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved