Νίκος Πουρσανίδης: Σπάνια φωτογραφία με τον γιο του μετά από καιρό

Μία φωτογραφία με τον γιο του, Φίλιππο, δημοσίευσε πρόσφατα ο ηθοποιός.

Νίκος Πουρσανίδης: Σπάνια φωτογραφία με τον γιο του μετά από καιρό

Ο Νίκος Πουρσανίδης είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του. Σε ό,τι αφορά στην προσωπική του ζωή, όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδοπούλου από το 2013 και έναν χρόνο αργότερα γεννήθηκε ο γιος τους, Φίλιππος.

nikos poursanidis gios spania foto 2

Σε συνεντεύξεις του κατά καιρούς, ο καλλιτέχνης έχει μιλήσει για την πατρότητα και για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του.

«Για εμένα το πρώτο είναι η οικογένειά μου και μετά έρχονται όλα τα άλλα» είχε δηλώσει στο gossip-tv μερικά χρόνια πριν, ενώ σε άλλη συνέντευξή του στην εκπομπή «Φλέρτ», είχε πει ότι βιώνει την απόλυτη ευτυχία βλέποντας τον γιο του να μεγαλώνει και να εξελίσσεται σε έναν αξιόλογο άνθρωπο.

Οι αναρτήσεις του ηθοποιού με τον γιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι πολλές. Η παραπάνω για την ακρίβεια, είναι μία από τις λιγοστές. Την πιο πρόσφατη φωτογραφία με τον γιο του δημοσίευσε ο καλλιτέχνης μερικές ημέρες πριν.

Μπαμπάς και γιος είναι ξαπλωμένοι στο γκαζόν φορώντας ασορτί μπλουζάκια. Ο Νίκος Πουρσανίδης κοιτάζει τον γιο του και «λιώνει», ενώ το αγοράκι έχει τα χέρια μπροστά από το πρόσωπό του για να μην φανούν τα χαρακτηριστικά του.

nikos poursanidis gios spania foto 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο γνωστός ηθοποιός με τον γιο του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved