Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας

Εσείς αναγνωρίζετε ποιο είναι το κοριτσάκι που ποζάρει χαμογελαστό στον φωτογραφικό φακό.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας

Είναι μία καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις αλλά και ταινίες. Το ταλέντο της στην υποκριτική και ο χαρακτήρας της, την έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί πολύ από το ελληνική κοινό, ήδη από τη δεκαετία του ’90.

Η επιτυχημένη ηθοποιός είναι μητέρα ενός κοριτσιού που υιοθέτησε με τον σύζυγό της πέντε χρόνια πριν. Τα τελευταία χρόνια είναι πιο ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ότι παλαιότερα και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα με τους φίλους και την οικογένειά της, όπως αυτήν εδώ τη φωτογραφία της κόρης της.

VILIOTI VIKI 2

Ενίοτε, η γνωστή ηθοποιός δημοσιεύει και φωτογραφίες από τη δική της παιδική ηλικία. Χθες και με αφορμή την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου και την επικείμενη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς , σχολιάζοντας:

«Με αυτή τη φωτογραφία υποδέχομαι το μήνα Σεπτέμβριο! Παιδάκι αθώο, χαρούμενο και αισιόδοξο(;) για τη νέα “σχολική” χρονιά! Καλή αρχή σε ολους μας και ψηλά το κεφάλι! Χωρίς στρουθοκαμηλισμούς όμως! Σας φιλώ ολους! #meinthepast #children #childhood #happy #positivevibes #september»

VILIOTI VIKI 1

Το κοριτσάκι δεν είναι άλλο από τη Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός έχει αλλάξει αρκετά από την παιδική της ηλικία, παραμένει όμως το ίδιο γλυκιά.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της, Άννα, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved