Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε τι χρώμα μάτια έχουν τα δίδυμα

Ποιανού τα μάτια έχουν πάρει οι κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα;

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε τι χρώμα μάτια έχουν τα δίδυμα

Αν και κουρασμένη και άυπνη, η Χριστίνα Μπόμπα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Οι δίδυμες κόρες της γεννήθηκαν στις 23 Ιουνίου και έκτοτε η διάσημη μαμά προσαρμόζεται και απολαμβάνει τη νέα καθημερινότητα μαζί τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανίμανίδης μας έχουν συνηθίσει στις συχνές αναρτήσεις. Και οι δύο είναι πολύ ενεργοί στα social media και τους τελευταίους δύο μήνες σε πολλές από τις δημοσιεύσεις τους πρωταγωνιστούν τα μωρά τους.


https://www.instagram.com/p/CSzipCBLmRk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όποτε βρίσκει χρόνο, η νέα μαμά χρόνο απαντά και σε ερωτήσεις θαυμαστών της, όπως έκανε και χθες. Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τη νέα καθημερινότητα στο σπίτι, τον θηλασμό και τα κιλά της εγκυμοσύνης, τα οποία σκοπεύει να χάσει σιγά σιγά κάνοντας γυμναστική και διατροφή.

mpompa xristina qa 2

Επίσης, η γνωστή Ελληνίδα, μίλησε και για τα μάτια των διδύμων απαντώντας σε σχετική ερώτηση και αποκάλυψε ότι και οι δύο κόρες της έχουν το δικό της χρώμα, κάτι που βέβαια μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

mpompa xristina qa 1

Πότε θα αποκτήσει το μωρό το μόνιμο χρώμα ματιών του;

Τα περισσότερα μωρά γεννιούνται με γκριζομπλέ μάτια. Το χρώμα αυτό σύντομα αλλάζει, μόλις τα κύτταρα που παράγουν χρώμα στην ίριδα έρθουν σε επαφή με το φως. Η διαδικασία αλλαγής χρώματος των ματιών μπορεί να διαρκέσει έως και έξι μήνες μέχρι το μωρό να αποκτήσει το μόνιμο χρώμα των ματιών του. Ωστόσο, το χρώμα μπορεί να συνεχίζει να αλλάζει έως περίπου και την ηλικία των τριών ετών σε κάποιες περιπτώσεις.

Η σύγχρονη επιστήμη υποστηρίζει ότι ο καθορισμός του χρώματος των ματιών δεν είναι τόσο απλός όσο θεωρούνται παλαιότερα, καθώς το χρώμα των ματιών επηρεάζεται όχι από ένα ή δύο γονίδια, αλλά από πολλά περισσότερα που "συνεργάζονται". Για την ακρίβεια, το πόση μελανίνη παράγουν τα μελανοκύτταρα επηρεάζεται από 15 γονίδια σύμφωνα με τους επιστήμονες. Για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται παιδιά να έχουν διαφορετικό χρώμα ματιών από αυτό των γονιών τους.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved