Χρανιώτης - Αβασκαντήρα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους στην Τήνο

Μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο και τη σύζυγό του δημοσίευσε ο ηθοποιός.

Χρανιώτης - Αβασκαντήρα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους στην Τήνο

Στην Τήνο βρέθηκε για δύο μέρες, ο Γιώργος Χρανιώτης, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα κατάγεται από το κυκλαδίτικο νησί και βρίσκεται εκεί με τον μικρό Αναστάση, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, ο γνωστός ηθοποιός έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα για τη θεατρική παράσταση «Μπαμπούλες» όπου συμμετείχε και έκτοτε με κάθε ευκαιρία ξεκλέβει λίγο χρόνο για την οικογένειά του, όπως και τώρα.

Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε χθες μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο του και την σύντροφό του στην Τήνο, την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό και συνάμα χιουμοριστικό μήνυμα:

«Μια μικρή μύτη + μια μεγαλύ-τερη μύτη +μπόμπιρας διακριτικός =ευτυχία ολέ!!!!!!! (Δεν άντεξα ,πήγα για δυο μέρες να τους δω, αμαν πια!!!) #happinees #happy #nose #noseattack #bignoseattack #αβασκαντηρι #χρανιωτάκι #lovesupreme»

giorgos xraniotis avaskantira gios tinos

Γιώργος Χρανιώτης: Ένα χρόνο μπαμπάς

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 31 Ιουλίου του 2020. Ο μικρός Αναστάσης είναι όλη τους η ζωή και πολλοί συχνά, τόσο ο ηθοποιός, όσο και η χορογράφος, μοιράζονται με τους followers στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα.

Ο γνωστός ηθοποιός λατρεύει να περνάει χρόνο με τον γιο του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες από τις βόλτες τους και τις δραστηριότητες που ανεβάζουν όλοι μαζί.

giorgos xraniotis foto me gio 9

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Γιώργος Χρανιώτης κατά καιρούς, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved