Γνωρίστε τη μαμά, πρώην Γκέισα, με πάνω από 1 εκατομ. subscribers στο YouTube

H Moe, 30 ετών, είναι μαμά, έχει μια κόρη, πρόσφατα έφτασε τους 1 εκατομμύριο subscribers στο YouTube και είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Kimono Mom.

Γνωρίστε τη μαμά, πρώην Γκέισα, με πάνω από 1 εκατομ. subscribers στο YouTube
Instagram @MOE/Kimono Mom

Από Γκέισα, κατάφερε να γίνει διάσημη Youtuber και τα βίντεό της γίνονται ανάρπαστα κάθε φορά.

Στην Ιαπωνία, οι Γκέισες είναι αινιγματικές με απόλυτα ιδιωτική ζωή. Μελετούν τις παραδοσιακές ιαπωνικές τέχνες και χρησιμοποιούν αυτή τις γνώσεις τους για να διασκεδάζουν τους επισκέπτες μέσω των παραστάσεων που δίνουν σε πάρτι. Πάρτι που είναι ιδιωτικά και δύσκολα μπορεί να βρεθεί κανείς.

mama gkeisa 2

Από την άλλη πλευρά τώρα οι YouTubers, οι περισσότεροι από αυτούς, είναι ανοιχτά βιβλία και η ζωή τους είναι συνέχεια σε έκθεση τόσο μέσα από τα βιντεάκια που αναρτούν όσο και μέσα από τις αναρτήσεις που κάνουν μέσα από άλλα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσουν τη δουλειά τους.

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Moe, γνωστής και ως Kimono Mom, που αυτά τα παραπάνω καθόρισαν αυτό που είναι σήμερα.



Όπως η ίδια έχε αναφέρει σε συνέντευξή της, σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε από το σπίτι της σε ένα σπίτι για Γκέισες όπου άρχισε να μαθαίνει τα πάντα γύρω από αυτό το επάγγελμα. Οι μέρες της ήταν γεμάτες με μαθήματα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Μετά έπρεπε να εργάζεται από τις 5 το απόγευμα μέχρι τη μία το βράδυ.

Ο γάμος έφερε την αλλαγή στη ζωή της. Παραδοσιακά οι Γκέισες απαγορεύεται να παντρευτούν. Αν το κάνουν, συνταξιοδοτούνται. Έτσι η Moe, σε ηλικία 21 ετών, αναγκάστηκε να τα παρατήσει.

Ωστόσο, κάνει αυτό που αγαπά μέσα από το κανάλι της στο YouTube. Παραδίδει μαθήματα μητρότητα, γιαπωνέζικης κουλτούρας, δείχνει παραδοσιακές συνταγές, δραστηριότητες με την κόρη της και πώς περνά με την οικογένειά της.



Αρκετούς followers έχει και στο Instagram, εκεί όπου κανείς μπορεί να δει υπέροχες φωτογραφίες από την καθημερινότητα με την κόρη της και τον σύζυγό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved