Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της τρώει σταφύλια και το απολαμβάνει – Δείτε φώτο

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η γνωστή τραγουδίστρια.

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της τρώει σταφύλια και το απολαμβάνει – Δείτε φώτο

Οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται για την Ελένη Χατζίδου και την οικογένειά της. Η γνωστή τραγουδίστρια, μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα, από την καθημερινότητά όμως δεν λείπουν και οι εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες.

Μαζί της πάντα, η μικρή Μελίτα. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και πολύ συχνά η καλλιτέχνης μοιράζεται με τους ακολούθους φωτογραφίες και βίντεο με το χαριτωμένο κοριτσάκι που θα γίνει δύο ετών τον προσεχή Σεπτέμβρη.


https://www.instagram.com/p/CSorbTItk_S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η Μελίτα, πήγαν στην θάλασσα και μεταξύ άλλων η γνωστή μαμά μας έδειξε την κόρη της να γευματίζει. Ποιο είναι το σνακ που τρώει το κοριτσάκι με ενθουσιασμό; Τα σταφύλια!

melita paulou stafulia

Σταφύλια – Τα οφέλη στη διατροφή των παιδιών

Το σταφύλι είναι πολύ καλή πηγή βιταμίνης C, καλίου και ασβεστίου και η κατανάλωσή του ενισχύει το ανοσοποιητικό και συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη του παιδιού. Επίσης, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και προσφέρει ενυδάτωση, κάτι που ιδιαίτερα του καλοκαιρινούς μήνες είναι απαραίτητη.

Τέλος, το σταφύλι έχει αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθάει στην καταπολέμηση συμπτωμάτων αλλεργιών, όπως η καταρροή της μύτης κ.α.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Μελίτας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved