Ευαγγελία Συριοπούλου: Η τρυφερή φώτο με τον σύντροφό της στον 7ο μήνα κύησης

Η ηθοποιός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με φουσκωμένη κοιλίτσα και τον σύντροφό της.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η τρυφερή φώτο με τον σύντροφό της στον 7ο μήνα κύησης

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της βρίσκεται η Ευαγγελία Συριοπούλου. Η ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετρά αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές εβδομάδες πριν με μία ανάρτησή της στο Instagram κι ενώ ήδη βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Ήρθα η ώρα να ερμηνεύσω τον σημαντικότερο ρόλο της ζωή μου» είχε γράψει τότε στο Instagram της.

suriopoulou egkymosyni 2

Το διάστημα αυτό η εγκυμονούσα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή, με τον οποίο μετρούν πάνω από έντεκα χρόνια σχέσης. Η ηθοποιός διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, όλες όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το τελευταίο διάστημα μαρτυρούν πόσο ευτυχισμένη είναι.

Χθες, η ηθοποιός δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία, αυτή τη φορά με τον σύντροφό της. Ο μέλλοντας πατέρας φιλάει τρυφερά την κοιλίτσα της εγκυμονούσας μέσα στην πισίνα, μία φωτογραφία που όπως αναφέρει η Ευαγγελία Συριοπούλου στην ανάρτησή της, τράβηξε η ανιψιά της.

«Credits στην ανιψούλα μου που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία χωρίς να το καταλάβουμε. Δεν μπορούσα να μην την ανεβάσω….! #pregnant #summer #family»

suriopoulou egkymosyni 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλίτσα, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved