Κλέλια Πανταζή: Η υπέροχη φωτογραφία της με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα

Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ!

Κλέλια Πανταζή: Η υπέροχη φωτογραφία της με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα

Στην καλύτερη φάση της ζωής της βρίσκεται η Κλέλια Πανταζή. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης, όχι μόνο απολαμβάνει τη μητρότητα, αλλά μετράει και αντίστροφα για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, καθώς διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Για την Κλέλια Πανταζή, η δημιουργία οικογένειας ήταν όνειρο ζωής, όπως είχε αποκαλύψει και σε συνέντευξή της στο Mothersbblog.gr στο παρελθόν. Ο γιος της, Μιχαήλ - Άγγελος, γεννήθηκε στις 08 Δεκεμβρίου του 2019 και πολύ σύντομα στην οικογένεια θα προστεθεί ένα ακόμα μέλος.

Τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε με μία ανάρτηση στο Instagram λίγο καιρό πριν.

klelia pantazi gios paralia 2

Μάλιστα, έγκυος είναι και η αδερφή της, Άννυ, με την οποία είναι πολύ δεμένες και μένουν δίπλα.

«Είμαστε η μία το στήριγμα της άλλης. Εγώ είμαι η μεγάλη αδερφή οπότε με το που ήρθε στο σπίτι, ανέλαβα τον ρόλο να την προστατεύω. Επίσης, επειδή είχαμε παράλληλους βίους και με τον πρωταθλητισμό και με το «Dancing with the Stars», ήταν σαν ήξερα πάντα τι να τη συμβουλεύσω ή να της πω τι να προσέξει σε πράγματα που είχε κάνει εγώ ως μεγαλύτερη.

Στη μητρότητα βέβαια έγινε το ανάποδο. Έκανε η Άννυ το πρώτο βήμα και αυτό ήταν το καλύτερο σεμινάριο για μένα. Από το πρώτο βράδυ που γέννησε ήμουν μαζί της στο μαιευτήριο, ήμουν στα πρώτα μπάνια του μωρού, στα αλλάγματα σε όλα, οπότε το ζούσα και έβλεπα τι με περιμένει. Είμαστε πολύ χαρούμενες που και σε αυτό ήμαστε μαζί και γιατί τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν μαζί σαν αδέρφια και όχι σαν ξαδέρφια.»αναφέρει στη συνέντευξή της.

klelia pantazi egkymosyni fotografia 1

Από τότε που η Κλέλια Πανταζή ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνης της, ολοένα και πληθαίνουν οι αναρτήσεις της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Την πιο πρόσφατη ανέβασε μερικές ημέρες πριν και είναι υπέροχη.

Η εγκυμονούσα φοράει το μαγιό της, ένα πουκάμισο και ποζάρει χαμογελαστή και πιο λαμπερή από ποτέ.

klelia pantazi egkymosyni fotografia 2

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Κλέλια Πανταζή από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved