Μαντώ Γαστεράτου: Ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο της πριν φύγει για Μαλδίβες

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο Instagram.

Μαντώ Γαστεράτου: Ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο της πριν φύγει για Μαλδίβες

Στις εξωτικές Μαλδίβες βρισκόταν μέχρι και πριν από μερικές ημέρες η Μαντώ Γαστεράτου με τον σύζυγό της. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram της είναι ονειρικές και δικαίως συγκέντρωσαν χιλιάδες likes η κάθε μία.

mado gasteratou diakopes maldives

Πριν από αυτό το ταξίδι που ομολογουμένως ζηλέψαμε πολλοί, η παρουσιάστρια πέρασε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε με τον γιο της, Γιώργο, και αυτό αποδεικνύουν μία σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να αναφέρουμε ότι η Μαντώ Γαστεράτου έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, τον Ιανουάριο του 2020. Όλο αυτό το διάστημα απολαμβάνει τη μητρότητα και πολύ συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον γιο της στο Instagram. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει σε διάφορες αναρτήσεις της, τον αποκαλεί με κάθε λογής υποκοριστικά όπως, τσουρέκι, μουστοκούλουρο και… νυχτερίδα!

madogasteratou gios 3

Όσο για τα άγχη της ως μαμά, πρόσφατα σε αποκλειστικά συνέντευξή της στο gossip-tv είχε αποκαλύψει:

«Τα άγχη μου έχουν να κάνουν περισσότερο με την υγεία του παιδιού μου, ανησυχώ πολύ παραπάνω σε σχέση με την δίκη μου υγεία. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που έκανε λίγο πυρετό και εγώ τον έτρεχα στα νοσοκομεία, πανικοβλήθηκα. Η ανάπτυξη του θέλω να είναι ομαλή, θέλω να ξέρω πως θα του μιλήσω και να του συμπεριφερθώ γιατί δεν θέλω εξαιτίας δικών μου λαθών και συμπεριφορών να του περάσω λάθος μηνύματα. Αυτό με αγχώνει γιατί θέλω να είμαι σωστή απέναντι του!»

Δείτε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει με τον γιο της πριν από μερικές ημέρες, πριν το ταξίδι ης στις Μαλδίβες, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved