Λεωνίδας Μπαλάφας: Έφτιαξε παραδοσιακό ξυλόφουρνο με τα παιδιά του (pics)

Μία σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του δημοσίευσε ο  γνωστός τραγουδιστής.

Λεωνίδας Μπαλάφας: Έφτιαξε παραδοσιακό ξυλόφουρνο με τα παιδιά του (pics)

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας μετράει πάνω από δεκαπέντε χρόνια στον χώρο της μουσικής και έχει κερδίσει εκτίμηση κοινού και συναδέλφων, παρόλο που κινείται αθόρυβα στα μουσικά δρώμενα. Γράφει στίχους, μουσική, τραγουδάει και τα τραγούδια του απαριθμούν εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, όλα αυτά τα χρόνια, ο τραγουδιστής διατηρούσε και εξακολουθεί να διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Σπάνια δίνει συνεντεύξεις και στα social media οι φωτογραφίες με τα παιδιά του είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η κόρη του, Δωροθέα, γεννήθηκε το 2016 και ο γιός του, δύο χρόνια αργότερα, το 2018.

leonida mpalafas ksulofournos 4

Από τις λίγες φορές που δημοσίευσε φωτογραφία με τα παιδιά του ήταν μερικές ημέρες πριν. Ο γνωστός τραγουδιστής έφτιαξε έναν παραδοσιακό ξυλόφουρνο με τον γιο και την κόρη του και δημοσίευσε φωτογραφίες από την διαδικασία, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο καλλιτέχνης είναι λάτρης της παράδοσης, κάτι που είναι εμφανές και σε πολλά από τα τραγούδια του.

Τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, όπως είδαμε και στις φωτογραφίες, το έφτιαξαν με χώμα, πέτρα και ξύλο. Τα παλιά χρόνια, ο ξυλόφουρνος ήταν από τα απαραίτητα στοιχεία ενός σπιτιού και τον χρησιμοποιούσαν για να ψήσουν ψωμί, παξιμάδια, κρέας κ.α.. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η μικρή κατανάλωση ξύλου και ότι αναπτύσσει ιδιαίτερα μεγάλες θερμοκρασίες. Όσοι πάντως έχουν φάει ψωμί ή φαγητό ψημένα στον ξυλόφουρνο, γνωρίζουν ότι η διαφορά στο γευστικό αποτέλεσμα είναι εμφανής.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο τραγουδιστής στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved