Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η χιουμοριστική ανάρτηση για τον γιο της - Δείτε φώτο

Πόσο πολύ έχει ψηλώσει ο μικρός Γιαννάκης;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η χιουμοριστική ανάρτηση για τον γιο της - Δείτε φώτο

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και την επιστροφή στο πλατό του Happy Day, η παρουσιάστρια φορτίζει τις μπαταρίες της και περνά ξένοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Εκτός από τον αγαπημένο της προορισμό, την Πάρο, η διάσημη μαμά φέτος επισκέφτηκε και την Αντίπαρο, αλλά και την Αμοργό. Όλο αυτό το διάστημα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράζεται στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τους διαδικτυακούς της φίλους και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της είναι βέβαια η πιο απολαυστικές.

Μαμά και κόρες έκαναν ιππασία, περπάτησαν στα σοκάκια των νησιών, απήλαυσαν τα μπάνια τους και πολλά πολλά ακόμα.

stamatina tsimtsili ippasia

Μία φωτογραφία του μικρού Γιάννη δημοσίευσε χθες η παρουσιάστρια. Η μία της κόρη και ο γιος της χαϊδεύουν τον… Μπουλούκο και η μαμά απαθανάτισε το στιγμιότυπο. Εκεί βέβαια που αξίζει να σταθούμε είναι στο σχόλιό της:

«Ο Γιάννης και ο Μπουλούκος έχουν σχεδόν το ίδιο ύψος!»

stamatina tsimtsili gios upsos

Πόσο γρήγορα ψηλώνουν τα παιδιά;

Αρχικά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και μεγαλώνει με τον δικό του τρόπο. Το πόσο θα ψηλώσει το παιδί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, η διατροφή, η άθληση αλλά και το φύλο.

Σύμφωνα με το Kids Health, τα κορίτσια συνήθως αναπτύσσονται ξαφνικά και απότομα στην ηλικία των 10-14 ετών. Το ύψος τους συνδέεται με την εφηβεία και από τη στιγμή που θα αποκτήσουν την πρώτη τους περίοδο πιθανότατα θα αυξηθούν 2,5 με 5 εκατοστά ακόμα πριν φτάσουν στο τελικό τους ύψος. Κατά μέσο όρο, αυτό σημαίνει ότι σταματούν να μεγαλώνουν περίπου στην ηλικία των 14 ή 15 ετών.

Για τα αγόρια, είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Η αύξηση της ανάπτυξής τους έρχεται λίγο αργότερα από ό, τι στα κορίτσια. Τα παιδιά ψηλώνουν απότομα και ξαφνικά μεταξύ των ηλικιών 12-15 και έως την ηλικία των 16 ετών είναι συνήθως τόσο ψηλά όσο ποτέ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ύψος τους παιδιού θα πρέπει να έχετε στα υπόψη και τις καμπύλες ανάπτυξης του παιδιού που ακολουθούσατε από τη γέννησή του, καθώς είναι μία ένδειξη για το τελικό ύψος. Δείτε τις εδώ.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες τις Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα παιδιά της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved