Κωνσταντίνος Καζάκος: Σπάνια φωτογραφία με την 21χρονη κόρη του

Μία υπέροχη φωτογραφία τους δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο ο Κωνσταντίνος Καζάκος, όσο και η κόρη του, Τζένη.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Σπάνια φωτογραφία με την 21χρονη κόρη του

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, γιος της αείμνηστης Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, αν και ενεργός στα social media, σπάνια αναρτά φωτογραφία από την οικογενειακή του ζωή και τα δύο του παιδιά.

Ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Τάνια Τρύπη, με την οποία και απέκτησαν μία κόρη, την Τζένη, και έχει ακόμα έναν γιο από τον δεύτερο γάμο του με την Ιωάννα Μουρτζούκου, τον Ιάσονα.

Η Τζένη Καζάκου είναι 21 ετών και ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Φέτος θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Mega "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" όπου και θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Η νεαρή ηθοποιός είναι ένα συνεσταλμένο κορίτσι που έχει κληρονομήσει από την μοναδική ομορφιά της γιαγιάς της. Πολλοί είναι αυτοί μάλιστα που λένε ότι όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο της μοιάζει.

tzeni kazakou fotografia aspromauri

Με τον μπαμπά της είναι πολύ δεμένοι και αυτό φαίνεται και από τις σπάνιες μεν, πολύ τρυφερές δε φωτογραφίες τους που δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την πιο πρόσφατη δημοσίευσε πρώτα η ίδια κι έπειτα και ο Κωνσταντίνος Καζάκος μερικές ημέρες πριν. Μπαμπάς και κόρη φορούν και οι δύο ασπρόμαυρα ρούχα και ποζάρουν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

konstantinos kazakos me kori 3

"Με το καμάρι μου..." έγραψε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ η κόρη του εξέφρασε την αγάπη του προς αυτόν σχολιάζοντας "Ι love you"

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved