Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε τη να παίζει κυνηγητό με τον μικρό Κίμωνα

Μαμά και γιος παίζουν μαζί!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε τη να παίζει κυνηγητό με τον μικρό Κίμωνα

Μια ακόμη όμορφη φωτογραφία δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή φαίνεται ο μικρός Κίμωνας να κυνηγά τη μαμά του. Μαμά και γιος απολαμβάνουν το παιχνίδι τους όσο η κάμερα απαθανατίζει αυτό το γλυκό στιγμιότυπο, που λίγο αργότερα η ηθοποιός δημοσίευσε στα social media.


https://www.instagram.com/p/CS63hVuo4nq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κατερίνα Παπουτσάκη συχνά αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά. Φωτογραφίες που δείχνουν πόσο όμορφη και δεμένη οικογένεια είναι. Φωτογραφίες που δείχνουν ότι δημιουργούν κάθε φορά όμορφες αναμνήσεις με τα παιδιά τους.

Οι φετινές καλοκαιρινές τους φωτογραφίες ήταν το κάτι άλλο. Βρέθηκαν στη Δονούσα με φίλους και έπαιξαν όσο ποτέ ξανά. Μάλιστα η ηθοποιός σε κάποια από τις αναρτήσεις της ανέφερε ότι θα ξαναπάει.

Διακοπές με τα παιδιά

katerina papoutsaki diakopes me ta paidia 7

Ο γιος της Κίμωνας φέτος ήταν πιο μεγάλος και εκείνη ήταν πιο ξέγνοιαστη. Όσο για τον μεγάλο της γιο Μάξιμο; Όπως θα δείτε και εσείς μεγάλωσε αρκετά, είχε τη δική του παρέα και πέρασε ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Παπουτσάκη, θυμίζουν τα δικά μας παιδικά ξέγνοιαστα καλοκαίρια. Τότε που πηγαίναμε στη θάλασσα και το μόνο που μας ένοιαζε ήταν οι βουτιές και οι φίλοι μας.

Δείτε τις αναρτήσεις που ξεχωρίσαμε, από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved