Γιώργος Λιάγκας: Στο τιμόνι του σκάφους οι γιοι του (εικόνες & βίντεο)

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο παρουσιαστής.

Γιώργος Λιάγκας: Στο τιμόνι του σκάφους οι γιοι του (εικόνες & βίντεο)

Οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται για τον Γιώργο Λιάγκα. Μαζί του τις μέρες αυτές οι δύο γιοι του, Γιάννης και Δημήτρης, οι οποίοι τον συντροφεύουν αρκετά συχνά στα ταξίδια του με το σκάφος.

Ο παρουσιαστής λατρεύει τη θάλασσα, μία αγάπη που φαίνεται ότι έχουν κληρονομήσει και τα δύο του παιδιά. Και οι τρεις τους είναι χειμερινοί κολυμβητές και το καλοκαίρι δε χάνουν ευκαιρία για σύντομες εξορμήσεις σε κοντινά νησιά και όχι μόνο.

Χθες, ο Γιώργος Λιάγκας και οι γιοι του βρέθηκαν στο Μεγανήσι και όπως μας έδειξε και ο διάσημος μπαμπάς στην ανάρτησή του, τα ηνία του σκάφους είχε ο μεγάλος του γιος, πάντα βέβαια υπό την επίβλεψή του. Δίπλα στον Γιάννη και ο μικρός του αδερφός, Δημήτρης.


https://www.instagram.com/p/CS7VWwcq91X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής μας έδειξε τον γιο του στο τιμόνι του σκάφους. Στις αρχές του καλοκαιριού, και πάλι οι τρεις τους είχαν επισκεφτεί την Ύδρα και ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε το παρακάτω στιγμιότυπο.

liagkas stin idra me tous gious tou 6

Γιώργος, Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας: Μία αχώριστη τριάδα

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει αδυναμία στους γιους του και αυτό είναι εμφανές σε πολλές από τις αναρτήσεις του. Μπαμπάς και γιοι απολαμβάνουν να περνάνε χρόνο μαζί, έχουν κοινά ενδιαφέροντα και είναι δεμένοι σαν μία γροθιά.

Ο παρουσιαστής, μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνουν οι τρεις τους, όπως εκδρομές, αθλήματα και παιχνίδια.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο διάσημος μπαμπάς με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved