Θάνος Πετρέλης: Η κόρη του Αγάπη μεγάλωσε και είναι πανέμορφη (pics)

15 ετών έγινε η κόρη του Θάνου Πετρέλη, Αγάπη και ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία της.

Θάνος Πετρέλης: Η κόρη του Αγάπη μεγάλωσε και είναι πανέμορφη (pics)

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την οικογένεια του Θάνου Πετρέλη και της Σοφίας Μοσχοπούλου αφού η μεγάλη τους κόρη, Αγάπη, έγινε δεκαπέντε ετών.

Ο γνωστός τραγουδιστής που είναι και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα με την οικογένειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επομένως μια τέτοια μέρα δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στη πρώτη του κόρη.


https://www.instagram.com/p/B_K9CTipnQm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αγάπη, όπως και οι άλλες δύο κόρες του, πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις του γνωστού τραγουδιστή και αυτό που εντυπωσιάσει είναι τα μεγάλα ανοιχτόχρωμα μάτια της. Μάτια που έχει πάρει και από τους δυο γονείς της.


https://www.instagram.com/p/B0i7RRGpRZd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα υπέροχα αυτά μάτια όμως, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν πάρει και οι αδερφές της, Ζένια και Σήλια.


https://www.instagram.com/p/CD_7Wbapj4y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες, την τιμητική της είχε η Αγάπη, που για να της ευχηθεί ο γνωστός τραγουδιστής, δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία της δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά πόσο πανέμορφη είναι και πόσο έχει μεγαλώσει.

"Happy birthday princess Agapi ❤️❤️❤️❤️❤️❤️#agapi #petrelis #agapipetreli", έγραψε κάτω από τη φωτογραφία και αμέσως οι διαδικτυακοί του φίλοι, έσπευσαν να του ευχηθούν.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες της Αγάπης, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει ο μπαμπάς της, Θάνος Πετρέλης, στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved