Υβόννη Μπόσνιακ: Για πρώτη φορά μας δείχνει το πρόσωπο της κόρης της

Μια υπέροχη φωτογραφία της μικρής Ελένης!

Υβόννη Μπόσνιακ: Για πρώτη φορά μας δείχνει το πρόσωπο της κόρης της

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχουν η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος στην κόρη τους, Ελένη.

Αυτός είναι και ο λόγος που τόσα χρόνια την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσες φωτογραφίες της και αν έχουμε δει, πάντα ήταν με τέτοιο τρόπο τραβηγμένες που δεν έδειχναν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Να όμως που αυτό το καλοκαίρι και μια όμορφη στιγμή με μια φίλη της μικρής Ελένης, στάθηκαν αφορμή για να δημοσιεύσει η Υβόννη Μπόσνιακ την πιο γλυκιά καλοκαιρινή φωτογραφία της μικρής Ελένης, δείχνοντάς μας μάλιστα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της για πρώτη φορά.

Όπως θα δείτε και εσείς τα δυο κορίτσια περπατούν αμέριμνα στην ακρογιαλιά όσο ο φωτογραφικός φακός τα απαθανατίζει. Ποια είναι η Ελένη; Αυτή με το ριγέ μαγιό.

"Εξαιτίας σου γελάω πιο δυνατά, κλαίω λιγότερο και γελάω περισσότερο (Because of you I laugh a little harder, cry a little less and smile a lot more ….) #friendsforever #blessed #vanoula #eleni #girls #summer". Με αυτό το σχόλιο συνόδευσε η μαμά Υβόννη τη φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CS7F08XDTtp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή δεν είναι η μόνη καλοκαιρινή φωτογραφία της μικρής Ελένης. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η Υβόννη στον λογαριασμό της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved