Δούκισσα Νομικού: Το πρωινό που τρώει στις διακοπές με τα παιδιά της

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η διάσημη μαμά.

Δούκισσα Νομικού: Το πρωινό που τρώει στις διακοπές με τα παιδιά της

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Δούκισσα Νομικού με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο κρατά την προσωπική της ζωή όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο κάποιες φορές επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον γιο της, Σάββα, και την κόρη της, Αναστασία. Ένα τέτοιο στιγμιότυπο δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η διάσημη μαμά, μας έδειξε το πρωινό που έφαγε η ίδια και τα δύο της παιδιά, γράφοντας στο Instagram Story της: "Καλημέρα! Το ίδιο πρωινό για όλους σήμερα!"

Το γεύμα τους ήταν γάλα με σοκολατένια δημητριακά, ένα πρωινό που ξέρουμε πόσο πολύ λατρεύουν τα παιδιά.

doukissa prwino paidia

Η σημασία του πρωινού στη διατροφή των παιδιών

Το πρωινό είναι το πρώτο και πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Για τα παιδιά, ένα πρωινό που περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξή τους και παράλληλα έχει θετική επίδραση στις σχολικές τους επιδόσεις, σύμφωνα με έρευνες. Επίσης, τα παιδιά που δεν καταναλώνουν πρωινό έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσουν παχυσαρκία, συνεπώς η κατανάλωσή του έχει θετική επίδραση και στη συνολική τους υγεία.

Το πρωινό το παιδιών καλό είναι να περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, όπως είναι το ψωμί ολικής άλεσης, το γάλα, το δημητριακά, τα φρούτα και όσο το δυνατόν λιγότερες τροφές με πολλά "κακά" λιπαρά και ζάχαρη.

Δούκισσα Νομικού - Στιγμιότυπα με τα παιδιά της

Τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού έχουν μεγαλώσει πλέον πολύ και αυτό φαίνεται και στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved