Ιδού τι έκαναν οι διάσημοι γονείς με τα παιδιά τους το Σαββατοκύριακο

Το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου πέρασε και οι αναρτήσεις των διάσημων Ελληνίδων μαμάδων και μπαμπάδων, ήταν αρκετές.

Ιδού τι έκαναν οι διάσημοι γονείς με τα παιδιά τους το Σαββατοκύριακο

Τα παιδιά σε λίγο καιρό θα επιστρέψουν στην βάση τους και θα αρχίσουν να μπαίνουν σιγά σιγά σε πρόγραμμα για να επιστρέψουν στο σχολείο τους. Μέχρι τότε όμως, απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους μαζί με τους γονείς τους.

Οι αναρτήσεις των διάσημων γονιών ήταν αρκετές και αυτό το Σαββατοκύριακο και αρκετά όμορφες. Για παράδειγμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφήθηκε με τις κόρες της και τον γιο της, ενώ η Ρούλα Ρέβη απόλαυσε έναν περίπατο με τα δίδυμα παιδιά της.

Η Φαίη Σκορδά μας έδειξε τον ανιψιό της όσο ο γιος της έκανε photobombing στη φωτογραφία τους και ο Άγγελος Λάτσιος πόζαρε μαζί με την μικρή Μαρίνα, δείχνοντας πόσο καλός, μεγάλος αδερφός είναι.

anartiseis savvatokyriako ellines goneis 25

Αναρτήσεις όμως έκανε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τις κόρες της, λίγο πριν γυρίσει στο πλατό και στο πλευρό της αγαπημένης της, Ελένης Μενεγάκη, αλλά και η ηθοποιός, Έλενα Ασημακοπούλου, που μετά από καιρό μας έδειξε την κόρη της και πόσο έχει μεγαλώσει.

anartiseis savvatokyriako ellines goneis 27

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η Νικολέττα Ράλλη έβαλε μπουγάδα και έδειξε στις διαδικτυακές της φίλες πώς αφαίρεσε τους δύσκολους λεκέδες από τα ρούχα της μικρής της και ο γιος της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος, είχε τα γενέθλιά του και η διάσημη μαμά του έκανε μερικές όμορφες αναρτήσεις.

Αυτές και ακόμη περισσότερες αναρτήσεις, έτσι όπως τις έκαναν μέσα στο σαββατοκύριακο οι διάσημοι Έλληνες γονείς (αλλά και τα διάσημα αδέρφια -μην ξεχνάμε τον Άγγελο Λάτσιο) θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

Δείτε τις όλες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved