Γιώργος Χρανιώτης: Δείτε το απίθανο βίντεο που δημοσίευσε με τον γιο του

Σίγουρα θα σας φτιάξει την ημέρα!

Γιώργος Χρανιώτης: Δείτε το απίθανο βίντεο που δημοσίευσε με τον γιο του

Μιλάει με τον γιο του στον καθρέφτη και απαθανατίζει το στιγμιότυπο με το κινητό του τηλέφωνο.

Ακόμη ένα τρυφερό βίντεο με τον γιο του δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στο ασπρόμαυρο βίντεο ο ηθοποιός φαίνεται να έχει αρχίσει κουβέντα με τον μικρό Αλέξανδρο που όπως θα δείτε του αρέσει πολύ να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη.

Τα παιχνίδια στο καθρέφτη, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν σε άρθρο μας, συμβάλλουν θετικά στην σωματική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη του βρέφους.

Τα μωρά απολαμβάνουν πολύ να βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη ήδη από την ηλικία των τριών μηνών. Μέχρι και τον ένατο μήνα, ωστόσο, αξίζει να γνωρίζετε ότι δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που βλέπουν είναι μία αντανάκλαση του εαυτού τους, ακόμα και τότε όμως τα οφέλη από τα παιχνίδια στον καθρέφτη είναι πολλά.

Τα μωρά αναπτύσσουν την αυτογνωσιά τους, εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, και αναπτύσσουν τις δεξιότητες της μίμησης.

Ο γιος του Γιώργου Χρανιώτη, σίγουρα αντιλαμβάνεται ότι όλη εικόνα που βλέπει είναι μια αντανάκλαση αυτού που συμβαίνει γύρω του, γι΄ αυτό και αλληλοεπιδρά στη φωνή του μπαμπά του.

Ο ηθοποιός είναι χαζομπαμπάς με τα όλα του και δικαίως.


https://www.instagram.com/p/CSyyXAZK78s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Καθρέφτη καθρεφτάκι μου ποιος είναι αυτός ο μορφονιός που μοιάζει σε εμένα???Αναρωτήθηκε ο μικρός Αλέξανδρος.Βρεφικός ναρκισσισμός ή εγωική κοινωνικοποίηση ??? #alexander #miror #quriosity #questions #answers", ήταν το σχόλιο του Γιώργου Χρανιώτη, και αμέσως τα σχόλια και τα likes κάτω από αυτό το γλυκό βίντεο που ο μικρός ακούγεται να προσπαθεί να συνομιλήσει με τον μπαμπά του, έπεσαν βροχή.

Δείτε παρακάτω μερικά ακόμη τρυφερά στιγμιότυπα μπαμπά και γιου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved