Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όλες οι φωτογραφίες με τις κόρες της από τις διακοπές

Δείτε τις φωτογραφίες με την Νάγια και την Μαίρη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όλες οι φωτογραφίες με τις κόρες της από τις διακοπές

Αντίστροφα για την έναρξη της εκπομπής “Happy Day” μετρά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μέχρι τότε φορτίζει τις μπαταρίες και απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της μαζί με την οικογένειά της.

Φέτος, εκτός από την Πάρο, επισκέφτηκε την Αμοργό αλλά και την Αντίπαρο, αγαπημένος προορισμός και της φίλης και κουμπάρας της, Όλγας Λαφαζάνη.

Για την Σταματίνα Τσιμτσιλή οι φετινές διακοπές ήταν περισσότερο αναγκαίες από κάθε άλλη φορά, καθώς ήταν μια δύσκολη χρονιά - όπως για όλους - λόγω κορονοϊού ενώ οι καταστροφικές φωτιές, επιδείνωσαν ακόμα περισσότερο το βαρύ κλίμα.

Στη διάρκεια των διακοπών της, τα παιδιά της έχουν τον πρώτο λόγο. Μπάνιο στη θάλασσα, παιχνίδια και πολλές, πολλές βόλτες

Σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά όμορφα στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί. Στο πιο πρόσφατο μας δείχνει την προσπάθειά της να ταϊσει τις χήνες.


https://www.instagram.com/p/CSrZXVlDhMi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Το να προσπαθείς να ταΐσεις τις χήνες μπορεί να γίνει διασκεδαστικό όταν αν και πεινασμένες είναι αντιδραστικές! ", έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Φέτος μάλιστα ήταν αρκετές οι φορές που μας έδειξε τις κόρες της. Όχι μόνο ανήμερα της Παναγίας που γιόρταζαν αλλά και κατά την επίσκεψή τους στην Αμοργό.

Δείτε και εσείς στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τη Νάγια και τη Μαίρη από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved