Christina Aguilera: Η κόρη της έγινε 7 ετών και δημοσίευσε υπέροχες φώτο

H διάσημη μαμά ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της για τα γενέθλιά της.

Christina Aguilera: Η κόρη της έγινε 7 ετών και δημοσίευσε υπέροχες φώτο

Η Christina Aguilera δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός καθώς η κόρη της, Summer Rain, έγινε 7 ετών.

Με αφορμή τα γενέθλιά της στις 17 Αυγούστου η διάσημη τραγουδίστρια που δεν συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις με τα παιδιά της, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της Summer γράφοντας το εξής:

xtina

« Γιορτάζουμε τα γενέθλια της , Summer Rain, όλη την εβδομάδα και την ενέργεια του Λέοντα όλο το μήνα. Χαρούμενα γενέθλια γλυκό, στοχαστικό, αστείο, δημιουργικό, γεμάτο ζωή, ζωντανό πνεύμα ... ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα, αλλά κάθε χρόνο μένω έκπληκτη με τον πόσο όμορφος άνθρωπος είσαι και συνεχίζεις να γίνεσαι. Σε αγαπάμε όλοι και μας εμπνέεις να βλέπουμε τον κόσμο πιο φωτεινό λόγω της ενέργειας που εκπέμπεις . Η μαμά σε αγαπάει πάρα πολύ».

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία έχει κι ένα γιο, τον Max Liron, 13 ετών από τη σχέση της με τον Jordan Bratman, είπε μιλώντας στο people.com ότι φέτος το καλοκαίρι στόχος της ήταν να βρεθούν τα παιδιά της κοντά στους συγγενείς και τα ξαδέλφια τους και να περάσουν χρόνο μαζί.


https://www.instagram.com/p/CJC-L4hJCHs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επισκέφτηκαν λοιπόν την πόλη που μεγάλωσε. «Είμαι εδώ με την οικογένεια. Ήταν σημαντικό για μένα να έρθουμε όλοι μαζί μετά από όλο αυτό το διάστημα που παραμείναμε στο σπίτι . Ήθελα τα παιδιά να δουν τα ξαδέλφια τους και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας».

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες της κόρης της που δημοσίευσε με αφορμή τα γενέθλιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved