Αγγελική Δαλιάνη: Με τα παιδιά της στην πισίνα - Απίστευτη η ομοιότητα με την κόρη της

Μαμά και κόρη μοιάζουν καταπληκτικά. 

Αγγελική Δαλιάνη: Με τα παιδιά της στην πισίνα - Απίστευτη η ομοιότητα με την κόρη της

Η κόρη της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη, έχει το δικό της στιλ κι όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην μητέρα της.

Την ίδια, όπως και τον αδελφό της, συχνά πυκνά τη βλέπουμε στις αναρτήσεις των γονιών της στο Instagram και το κοινό σχόλιο των περισσότερων followers είναι πόσο μοιάζουν μαμά και κόρη.

Ειδικά στις τελευταίες φωτογραφίες της ηθοποιού στην πισίνα ,που φοράνε παρόμοιο μαγιό και έχουν το ίδιο χτένισμα, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει ο οποιοσδήποτε ότι η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.

Η σχέση τους είναι ιδιαίτερα στενή κι είναι το παρεάκι της, όπως είχε αποκαλύψει η ηθοποιός σε ποστ που είχε ανεβάσει με αφορμή τα γενέθλια της Λυδίας τον περασμένο Μάιο.


https://www.instagram.com/p/COav800j0lE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το κορίτσι του Μάη, το κορίτσι μου, η πριγκίπισσα μου, έγινε 12!!!
Χρόνια πολλά παρεάκι μου!!!!!Hugs kisses and lovely 12th birthday wishes!!!!» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Σχέση μαμάς-κόρης

Αδιαμφισβήτητα η σχέση μητέρας-κόρης είναι μία ιδιαίτερα ισχυρή σχέση· η πιο ισχυρή στην οικογένεια και η πιο δυνατή στη ζωή μιας γυναίκας. Άλλωστε, μια μητέρα αποτελεί για την κόρη της το πρώτο πρότυπο κοινωνικοποίησης αφού τα κορίτσια, ιδίως σε μικρή ηλικία, έχουν την τάση να εξιδανικεύουν τις μητέρες τους, να τις θεωρούν παντοδύναμες, ακόμη και να τις μιμούνται.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες της Αγγελικής Δαλιάνη με τα παιδιά της στην πισίνα και θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι την ομοιότητα με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved