Ετεοκλής Παύλου: Φωτογραφίζεται με την κόρη του και φόντο το ηλιοβασίλεμα

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση του διάσημου μπαμπά. 

Ετεοκλής Παύλου: Φωτογραφίζεται με την κόρη του και φόντο το ηλιοβασίλεμα

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου. Μαζί τους και η κόρη τους, Μελίτα, η οποία θα γίνει δύο ετών σε ένα μήνα.

Ο διάσημος μπαμπάς είναι πιο φειδωλός στις αναρτήσεις του σε σχέση με τη σύζυγό του, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις δημοσιεύσεις με την κόρη του. Όταν βέβαια αναρτά μία φωτογραφία με τον ίδιο και τη μικρή Μελίτα, τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή, όπως έγινε και χθες.

Μπαμπάς και κόρη φωτογραφήθηκαν χέρι-χέρι στην παραλία λίγο πριν δύσει ο ήλιος. Η φωτογραφία είναι αυθόρμητη και αποτυπώνει την τρυφερή σχέση που έχουν. Όσον αφορά, το σχόλιο του μπαμπά Ετεοκλή, απευθυνόμενος σε όλους τους μπαμπάδες με κόρες, έγραψε:

"Η δουλειά ενός πατέρα δεν είναι να διδάξει στην κόρη του πώς να γίνει μια κυρία, αλλά να της διδάξει πώς μία κυρία αξίζει να της συμπεριφέρονται".

eteoklis paulou korh thalassa 1

Ετεοκλής Παύλου: Ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς

Ο Ετεοκλής Παύλου έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη του και αυτό είναι εμφανές σε κάθε κοινή τους φωτογραφία ή βίντεο. Ο διάσημος μπαμπάς ασχολείται πολύ ενεργά με την φροντίδα και τις δραστηριότητες της μικρούλας και από όταν η Μελίτα γεννήθηκε μέχρι και σήμερα, έχουμε δει στα social media του ίδιου και της Ελένης Χατζίδου αρκετές αναρτήσεις που δείχνουν την ιδιαίτερη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Άλλωστε, κάθε μπαμπάς έχει αδυναμία στην κόρη του, όπως και κάθε κόρη στον μπαμπά της. Αυτό ακριβώς ισχύει και σε αυτήν την περίπτωση.

eteoklis

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα του Ετεοκλή Παύλου με την κόρη του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved