Η Ζέτα Δούκα αγκαλιά με την κόρη της - «Κάθε χρόνο εδώ! 4 χρόνια πια!»

Η καθιερωμένη καλοκαιρινή φωτογραφία μαμάς και κόρης.

Η Ζέτα Δούκα αγκαλιά με την κόρη της - «Κάθε χρόνο εδώ! 4 χρόνια πια!»

Η Ζέτα Δούκα τα τελευταία χρόνια που επισκέπτεται τα Χανιά με την οικογένειά της, έχει καθιερώσει μια …παράδοση. Βγάζει κάθε χρόνο στο ίδιο σημείο και στην ίδια στάση, φωτογραφία με την κόρη της.

Και φέτος λοιπόν βρέθηκε στην Παλαιόχωρα Χανίων και μαζί με την Θάλεια, για τέταρτη χρονιά, κάθισαν στο αγαπημένο τους σημείο και απαθανάτισαν τη στιγμή.

«Κάθε χρόνο εδώ! 4 χρόνια πια! Μας εύχομαι πολλά ακόμη… Σ αγαπώ μικρή μου! 2021➡️2020➡️2019➡️2018#thalia #mothersnddaughter #holidays #love», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε η ηθοποιός.


https://www.instagram.com/p/CSmxbz1j_n6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την Ζέτα Δούκα και τον Μιχάλη Χατζαντωνά η κόρη τους είναι ο κόσμος όλος. Αρκετές φορές μέσα από τα post της έχει μιλήσει για το πόσο ευτυχισμένη και πλήρης νιώθει έχοντας στη ζωή της την κόρη της, το σύντροφό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Παράλληλα είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και το περιβάλλον και προσπαθεί και με τις αναρτήσεις της να βοηθήσει όσο μπορεί.

«Εύχομαι μια μέρα να κοιταχτούμε στα μάτια και να πούμε ότι επιτέλους ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο καθένας προσέχει και σέβεται τον άλλον όπως τον εαυτό του.
Ότι επιτέλους τα καταφέραμε…Ότι μπορούμε επιτέλους να ζούμε όπως το επιθυμούμε , χωρίς φόβο και με πολύ πάθος!», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ένα από τα post της που είναι ξαπλωμένη με την Θάλεια στο γκαζόν.


https://www.instagram.com/p/CRKAqFkL1Vu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός έχει δημοσιεύσει αρκετές ακόμα φωτογραφίες της κόρης της, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved