Ελένη Χατζίδου: Στη θάλασσα με την κόρη της ντυμένες ασορτί (εικόνες)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram.

Ελένη Χατζίδου: Στη θάλασσα με την κόρη της ντυμένες ασορτί (εικόνες)

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και φυσικά οι φωτογραφίες που συγκεντρώνουν τα περισσότερα likes και σχόλια, είναι αυτές με τη μικρή Μελίτα.


https://www.instagram.com/p/CRL807eAU3p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κοριτσάκι θα γίνει δύο ετών τον προσεχή Σεπτέμβρη και είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα μωράκια της ελληνικής showbiz. Eίναι χαμογελαστή και τρελαίνει τους γονείς της με τα καμώματά της όπως έχουμε δει σε πολλές από ττις αναρτήσεις της τραγουδίστριας (θυμάστε τότε που έβαλε τα παπούτσια της μαμας της ή τότε που φόρεσε περούκα και έμοιαζε με μια μικροσκοπική ραπουνζέλ;)

Μία ακόμα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευση η Ελένη Χατζίδου μερικές ημέρες πριν, η οποία συγέντρωσε πάνω από 40.000 likes και όχι άδικα. Μαμά και κόρη έβαλαν το ίδιο μαγιό και ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε την ώρα που έμπαιναν μέσα στη θάλασσα.

"Είπα ότι θέλω να σου δείξω τον κόσμο κ τελικά μου τον δείχνεις εσύ…❤️".

eleni xatzidou kori thalassa kalokairi 2

Χθες, η τραγουδίστρια απαθανάτισε την κόρη της και με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, αλλά και μόνη της στην ακροθαλασσιά. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η τραγουδίστρια από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved