Άννα Βίσση: Tέσσερις γενιές σε μια οικογενειακή, αυθόρμητη φωτογραφία

H γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μητέρα της, την κόρη και τα εγγόνια της.

Άννα Βίσση: Tέσσερις γενιές σε μια οικογενειακή, αυθόρμητη φωτογραφία

Η Άννα Βίσση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία στην οποία συνυπάρχουν τέσσερις γενιές: η μητέρα της, η κόρη της, η ίδια και τα εγγόνια της!

Όλοι τους είναι στην κουζίνα και χαμογελούν στην αυθόρμητη αυτή λήψη.

anna vissi



Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία τόσο στη μητέρα και την κόρη της Σοφία Καρβέλα, όσο και στα εγγόνια σας ( φυσικά). Είναι μάλιστα διπλά ευτυχισμένη την περίοδο αυτή γιατί εκτός από την μοναχοκόρη της που είδε φέτος το καλοκαίρι μετά από αρκετό καιρό, έχει μαζί της ακόμα τον Νίκο και τον Νέστορα. Τα δύο αγόρια παραμένουν με την γιαγιά τους ενώ η μητέρα τους επέστρεψε στην Νέα Υόρκη.

annavissiofficial0

Η Άννα Βίσση δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες τόσο με την κόρη της, όσο και με την λατρεμένη της μητέρα που τον περασμένο Μάρτη, έκλεισε τα 89!

Ο Νίκος κάποτε την ονόμασε «το Λαμπερό χαμόγελο» Αυτό ακριβώς είναι και σήμερα στα 89 της χρόνια και σβήνει τα κεριά της Ευτυχισμένη και Γεμάτη ...? Γυναίκα,Μαμά,Γιαγιά,Προγιαγιά ?Happy birthday Mamma Mia ????#birthday #alonglife #ahappywoman #ourmom ", είχε γράψει χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CMsBfcosoRC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε στην gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες της αγαπημένης τραγουδίστριας με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved