Πέτρος Πολυχρονίδης: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα δύο του παιδιά ( εικόνες)

Όμορφες φωτογραφίες με την κόρη και τον γιο του.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα δύο του παιδιά ( εικόνες)

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών του καθώς έχει επιλέξει να τα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει ότι ο γιος του είναι 14 ετών ( είχε γενέθλια στις 4 Αυγούστου) και η κόρη του θα γίνει 11 ετών τον άλλο μήνα.

Αν και οι αναρτήσεις μαζί τους στο Instagram είναι ελάχιστες αρκούν για να καταλάβει κανείς ότι τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Mε αφορμή τα γενέθλια της κόρης του πέρυσι, είχε γράψει χαρακτηριστικά : “ Λένε ότι μου μοιάζει. Διαφωνώ. Είναι χίλιες φορές πιο έξυπνη και όμορφη. Σήμερα έγινε 10 και συνεχίζει να είναι ο μικρός μου τσαρλατάνος.”


https://www.instagram.com/p/CFAG9yCgifV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όμως και σε παλιότερη συνέντευξή του στη Real είχε πει για τα παιδιά του: "Έχω µάθει ότι πρέπει να προηγούνται και όχι να έπονται της εργασίας και των άλλων υποχρεώσεων. Τελευταία συνειδητοποίησα ότι έχω χάσει κάποια χρόνια µαζί τους και προσπαθώ, όσο µπορώ, να τα αναπληρώσω. Η κόρη µου ήδη µου ανακοίνωσε ότι έχει έναν µικρό έρωτα στο σχολείο και έχω αρχίσει και ανησυχώ... ∆εν της δίνει πολλή σηµασία και είµαστε περίεργα...".

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες των παιδιών του που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved