Σάββας Πούμπουρας: H τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο παρουσιαστής στο Instagram.

Σάββας Πούμπουρας: H τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του με την 1,5 ετών κόρη του.

Μεγάλη αγάπη του παρουσιαστή είναι και τα ταξίδια και μάλιστα, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε πολλά από αυτά τον έχει συνοδεύσει και η μικρή Κύνθια. Το πρώτο ταξίδι οικογενειακώς είχαν κάνει τον περασμένο Αύγουστο. Τότε είχε γράψει στην ανάρτησή του:

«Έβγαλα διαβατήριο στην ”φίλη”, πριν καν κλείσει χρόνο, μπήκαμε αεροπλανάρα και κατηφορίσαμε στο νησί ❤️»

savvas poumpouras aeroplano kori

Έκτοτε έχουν ταξιδέψει πολλές φορές μαζί με τελευταίο το ταξίδι τους στα Χανιά μερικές ημέρες πριν.

poumpouras kori xania

Από το αεροδρόμιο, ανέβασε πρόσφατα μία ακόμα φωτογραφία με την κόρη του ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής έχει την κόρη του αγκαλιά και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει από πίσω. Όσο για την περιγραφή της φωτογραφίας, ο διάσημος μπαμπάς έγραψε:

«Παντού μαζί ❤️»

poumpouras kori aeroplano

Τι προσφέρουν τα ταξίδια στην ανάπτυξη των παιδιών;

Ένα ταξίδι, κοντινό ή μακρινό, προσφέρει νέες εικόνες και εμπειρίες. Τα παιδιά διευρύνουν τους ορίζοντές τους, δοκιμάζουν νέα πράγματα και ξεφεύγουν για λίγο από την κλασική τους ρουτίνα.

Επίσης, σε ένα ταξίδι, το παιδί έχει την ευκαιρία να αυτονομηθεί και να γίνει πιο ανεξάρτητο. Συναναστρέφεται με κόσμο και γίνεται ακόμα πιο κοινωνικό. Τέλος, σε ένα ταξίδι το παιδί περνάει χρόνο εξερευνώντας, παρατηρώντας και δοκιμάζοντας, καθώς οι νέες εικόνες και γενικά τα νέα ερεθίσματα, του κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τα ταξίδια του παρουσιαστή με την κόρη του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved