Παναγιώτης Χατζηδάκης: Η φώτο του γιου του από την Κάρυστο και το μήνυμα

Τι έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στο Instagram.

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Η φώτο του γιου του από την Κάρυστο και το μήνυμα

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά τις καταστροφιικές φωτιές που έπληξαν τη χώρα μας.

Παρακολουθώντας τα όσα δραματικά γεγονότα βίωσε τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας, δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου του από την Κάρυστο. Ο μικρός είναι στο καρότσι ατενίζοντας τη θάλασσα.


https://www.instagram.com/p/CSXCPRNo_dE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

“Τι φταις και εσύ, έτσι όπως τα κάναμε; Αυτό που σίγουρα μπορείς να προσπαθήσεις, είναι να κάνεις τον κόσμο καλύτερο από ο,τι τον βρήκες ", έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στέλνοντας παράλληλα κι ένα μήνυμα ότι τα παιδιά ίσως μπορέσουν να κάνουν όλα όσα η δική μας γενιά δεν κατάφερε ( ή κατέστρεψε).

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης από την ημέρα που έγινε μπαμπάς, προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο με τον γιο του. «Όταν γεννήθηκες, αποφάσισα να πάψω να ασχολούμαι με τα ασήμαντα και όλη αυτή την ενέργεια να την αφιερώσω σε σένα που την αξίζεις περισσότερο από όλους», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ένα από τα πρόσφατα ποστ του.

Πηγαίνουν βόλτες μαζί, τον ταίζει, του τραγουδά, τον ...ψυχαγωγεί γενικότερα.


https://www.instagram.com/p/CNczZe8FObk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ρόλος του μπαμπά στη ζωή του παιδιού

Και οι δύο γονείς αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά σας. Ο μπαμπάς είναι το πρότυπο στα αγόρια, είναι εκείνος που ζώντας μαζί του θα μιμηθούν, θα τον αντιγράψουν, θα του μοιάσουν, είναι εκείνος που αντιπροσωπεύει στο παιδικό μυαλό την εικόνα και τον ρόλο του άνδρα. Εξαρτάται λοιπόν από τον ίδιο αν τα αγόρια αύριο ως ενήλικες θα θελήσουν να του μοιάσουν και θα είναι περήφανα για τον πατέρα τους ή αν έχουν πληγωθεί θα πασχίσουν να μην γίνουν όπως εκείνος.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τρυφερές στιγμές ανάμεσα στον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τον γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved